ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΟΥΜΠΑΣ

Στον Alpha 96,5 βγήκε ο δημαρχεύων Ζουμπάς να επαναλάβει την γνωστή κασέτα για τις ρωγματώσεις στην Στρατονίκη, για τις οποίες ως γνωστόν –όπως και για όλα τα δεινά του Δήμου– φταίνε τα μεταλλεία!!! Αυτή τη φορά όμως, ο κος Ζουμπάς, ακολουθώντας την τακτική Τσίπρα από Ιθάκη μεριά, το παρατράβηξε, δείχνοντας άμεσα τις προθέσεις του να καλλιεργήσει κλίμα πόλωσης ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών που πλησιάζουν. Δήλωσε λοιπόν τα εξής απίθανα:

“Υπάρχουν εργαζόμενοι στην εταιρεία οι οποίοι δεν θέλουν να ελεγχθεί το σπίτι τους στη Στρατονίκη για τυχόν ρωγματώσεις, διότι φοβούνται ότι θα φανεί ευθύνη της εταιρείας και δεν θέλουν να κακοχαρακτηριστούν”!!!

Και συνεχίζει…

“Είναι πασιφανές [!!!] ότι έχει σχέση με την εξόρυξη που γίνεται κάτω από τον οικισμό κι αυτό το λέω χωρίς καμία τεχνική επιστημονική γνώση, αλλά επειδή υπήρχε ο χρόνος της παρουσίας των προβλημάτων με τον χρόνο των εξορύξεων”.

Πάλι καλά που το σκέφτηκε καλύτερα και στο τέλος πρόσθεσε το “πρέπει να αποδειχθεί επιστημονικά γιατί δεν φθάνει να το λέει κάποιος δήμαρχος, ή κάποιος δημότης”…

Όπως είπαμε, τα επιχειρήματα των πολέμιων της επένδυσης είναι σαν το καρουζέλ… Γυρίζουν γύρω-γύρω… Τώρα, μετά από –ακόμα– ένα μήνα τρεμολίτη ήρθε η σειρά των ρωγματώσεων… Βάζω στοίχημα πως θα ακολουθήσει η υπόθεση φράγματα…