ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ”ΚΑΡΑΠΑΤΕΙΑ 2018” ΣΙΡΚΟΥΙ ΠΑΟΚ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της ΕΠΣΜΑΘ

Οι ιστορικοί Σύλλογοι του ΒΑΟ του ΠΑΟΚ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρναίας διοργανώνουν ποδηλατικούς αγώνες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στα ”90 χρόνια” της ίδρυσης και των δυο Συλλόγων. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τις κατηγορίες OPEN(18+ , 30+, 40+, 50+ , 60+), καθώς και τους διασυλλογικούς αγώνες των κατηγοριών Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ είναι Σιρκουί, και θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αρναίας, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία του Δημαρχείου ”χοροστάσι” και θα περιλαμβάνει και την κατηγορία open.

Την επόμενη μέρα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 την σκυτάλη των αγώνων αναλαμβάνει η ομάδα του ΒΑΟ με τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, μήκους 10 Km που θα φέρει την διακριτική ονομασία ” Ανάβαση Αρναίας – Ταξιάρχη” και θέτει τα θεμέλια για την δημιουργία ενός ρεκόρ, όπου κάθε χρόνο θα γίνεται θεσμός η κατάρριψη του. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την ειδική ράμπα που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Αρναίας (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) και ο τερματισμός στον αυχένα του όρους Χολομώντα.

Σκοπός του αγώνα είναι η διάδοση του αθλήματος της ποδηλασίας στην Χαλκιδική, όπου κάθε χρόνο θα μπορεί να αποτελεί αθλητικό προορισμό για τουρίστες, αθλητές και απλούς φίλους του ποδηλάτου.

Στο τέλος του αγώνα οι απονομές θα λάβουν χώρα στην πλατεία Γερογιανναίων Αρναίας όπου θα δοθούν τα έπαθλα στους νικητές του αγώνα.

Ως έπαθλο βράβευσης για φέτος έχει θεσμοθετηθεί ειδικό βραβείο με χρηματικό έπαθλο 300E που χορηγεί η εταιρεία επικοινωνίας Livemedia στην μνήμη ”Σάρας Παρχαρίδη”.

Βραβεύσεις OPEN

1ος ανά κατηγορία Κύπελλο, Χρυσό Μετάλλιο, Δίπλωμα χρηματικό έπαθλο 150E

2ος Αργυρό Μετάλλιο, Δίπλωμα χρηματικό έπαθλο 100Ε

3ος Χάλκινο Μετάλλιο, Δίπλωμα χρηματικό έπαθλο 50Ε

Βραβεύσεις Διασυλλογικού

1ος ανά κατηγορία Κύπελλο Χρυσό Μετάλλιο, Δίπλωμα

2ος Αργυρό Μετάλλιο, Δίπλωμα

3ος Χάλκινο Μετάλλιο, Δίπλωμα

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/, 24/8/2018]