ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ» ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ…

Αυτό που όλοι περιμέναμε επιτέλους έφτασε! Το φετινό αγωνιστικό δεκαήμερο ξεκινάει στις Σκουριές στις 27 Ιούλη. Η αφίσα (πιο κατάμαυρη κι από τη μιζέρια) κυκλοφόρησε και επειδή ο αγώνας είναι διεθνής, είναι δίγλωσση, και στα… ξένα! Έτσι θα έχουμε “Ten days of struggle Skouries Forest, Greece”… Ουάου… Φέτος τα πράγματα σοβαρεύουν διότι εκτός από «ενάντια στην αποικιοκρατική λογική των εξορύξεων» και την «καταστροφική αναπτυξιομανία», το «struggle» θα είναι και ενάντια στην «ψυχοπαθολογία της ανάθεσης και της αναμονής» (!!!;;;)… το οποίο στα αγγλικά΄–σύμφωνα με την αφίσα–, μεταφράζεται ως εξής: “Against the psychopathological self-destructive mentality of assigning things to others, shifting responsibility to politicians and expecting them to do the job for us”… (Αν κάποιος καταλαβαίνει παρακαλώ να μας ενημερώσει κι εμάς τους αδαείς…).

Και που να δείτε το πρόγραμμα…

Φέτος, εκτός από σουβλάκια, το μενού περιλαμβάνει «Συνάντηση της Συνέλευσης Από Κοινού για την Αποανάπτυξη και την Άμεση Δημοκρατία»!!! Επίσης θα έχουμε Θέατρο του Καταπιεσμένου και –το σημαντικότερο–, καθημερινή «Συνέλευση Βουνού» 15:00 με 18:00 !!! (Προφανώς ακούγεται πολύ «αριστερό» αυτό, θυμίζει την «Κυβέρνηση του Βουνού», των Μπακιρτζή και Σβώλου…).

Ελάτε, δεν θα λείπει τίποτα… Εκδηλώσεις κατά των υδρογοναθράκων, κατά των μικρών υδροηλεκτρικών, κατά των εξορύξεων φυσικά, κατά των πάντων…

Ελάτε, έχουμε τυπώσει και καινούργια μπλουζάκια «SOS Ήπειρος»…

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε… Και ρεμπέτικο γλέντι θα έχουμε… Κέφι – χορός – τραγούδι…