ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ωραίος προγραμματισμός! Μεσούντος του καλοκαιριού, δηλαδή τη χρονική περίοδο που παρουσιάζεται η μεγαλύτερη κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο, θα γίνουν εργασίες συντήρησης. 0 λόγος για την εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, που από σήμερα και για τρεις μέρες θα μετατραπεί σε… εργοτάξιο, αφού η Τριήμερο (καλοκαιριάτικο)μαρτύριο στον δρόμο για Χαλκιδική λόγω εργασιών περιφέρεια θα πραγματοποιήσει… διαγραμμίσεις.

Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως τον κόμβο Σχολαρίου, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προγραμματίζει εργασίες συντήρησης. Τα έργα αφορούν διαγράμμιση των οριογραμμών και των ενδιάμεσων λωρίδων κυκλοφορίας και αναμένεται να ξεκινούν στις 8 το πρωί και να προχωρούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έχει γίνει συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

[ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ_ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, 24/07/2018]