ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ «ΠΡΙΝ» ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ…. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΗΓΜΕΝΑ…

Στην «Εφημερίδα της αντικαπιταλιστικής κομμουνιστικής Αριστεράς», όπως αυτοαποκαλούνται εκεί στο «ΠΡΙΝ», σίγουρα κάτι παίρνουν… Αλλιώς πως θα μπορούσαν αν συνδέσουν τις φωτιές στο Μάτι με τις Σκουριές !!! Ναι, όπως το διαβάσατε: Τις φωτιές στο Μάτι με τις Σκουριές!!! Και αν δεν το πιστεύετε, παραθέτω αυτούσιο το απόσπασμα, από το φύλλο της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018:

«[…] Το αστικό κράτος των Τσίπρα-Καμμένου, μαζί με τους απελπισμένους πολίτες επιχείρησε να σωθεί πέφτοντας στη θάλασσα. Τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούν, η καταστροφή του περιβάλλοντος από την αστική ανάπτυξη στυλ Σκουριών και Ηπείρου που προϋποθέτει η κερδοφορία τους καθώς και η «εκδίκηση της φύσης» δεν επιλύονται με το να αναγάγεις την ασφάλεια σε θέσφατο. Γιατί αυτοί που αναγάγουν την ασφάλεια σε θέσφατο το κάνουν γιατί μας θεωρούν εσωτερικό εχθρό που πρέπει να μας ξεφτιλίσουν, υποτάξουν, πατάξουν…[…]»

Έτσι μάθαμε δύο πράγματα: Οι Σκουριές και η έρευνα για υδρογονάνθρακες στην Ήπειρο εντάσσονται στην… «αστική ανάπτυξη» (!!!) και κάποιοι αρθρογράφοι του «ΠΡΙΝ» έχουν μάλλον κάποιο πρόβλημα εθισμού σε ουσίες… Ή μήπως είναι απλά «αντικαπιταλιστές-κομμουνιστές-αριστεροί»;

Το ίδιο είναι δηλαδή…