ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!

Η Ελλάδα και πάλι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα ασύλληπτη τραγωδία. Με μια άκρως κοινωνική, ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική και Δυτική Αττική, που ακόμη κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τις τραγικές απώλειες και συνέπειες τους.

Παρ’ όλα αυτά και μέσα σ΄ αυτό το κλίμα πόνου και βαθιάς οδύνης κάποιοι άνθρωποι που θεωρούν αποκλειστικό προνόμιο και κληρονομικό δικαίωμα την περιβαλλοντική ευαισθησία έκριναν σκόπιμο την στιγμή που εκατοντάδες συνάνθρωποι τους είναι βαθύτατα πονεμένοι, είτε από την απώλεια οικείων προσώπων τους, είτε από την απώλεια περιουσιών, είτε και όλων αυτών μαζί να στείλουν και τοξικά μηνύματα στο υποσυνείδητο τους παίζοντας στην κυριολεξία με την δυστυχία τους.

Ενώ η πύρινη λαίλαπα δεν είχε καν αποκαλύψει το φονικό της πρόσωπο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα αφισάκι, το οποίο αφήνει σαφή υπονοούμενα πως την φωτιά στην περιοχή της Κινέτας, το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να την προκάλεσε  ιδιωτική εξορυκτική εταιρεία στην οποία έχει δοθεί η άδεια εκμετάλλευσης των βωξιτών της περιοχής, με το αιτιολογικό ότι για να λειτουργήσει το εκεί μεταλλείο χρειάζεται αποψίλωση του δάσους!!!

Δεν θα αναρωτηθούμε τι είδους ψυχή, μυαλό και καρδιά διατηρούν όσοι συνεχίζουν να σπεκουλάρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, εν μέσω μάλιστα εθνικών τραγωδιών. Είναι περιττό, καθώς τα ίδια έχουμε ζήσει μαζί τους σε πλημμύρες αλλά και κάθε είδους καταστροφές. Παίρνουν ζωή και δύναμη μέσα από την μεγέθυνση της δυστυχίας των άλλων.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com, 24/7/2018]