ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Αμέτρητες φορές η antigold προπαγάνδα επινόησε σημεία και τέρατα με στόχο τον φανατισμό, τον διχασμό της κοινωνίας αλλά και την παραλάνηση της για να δαιμονοποιήσει την επένδυση χαλκού χρυσού στην ΒΑ Χαλκιδική ειδικότερα και την μεταλλευτική δραστηριότητα γενικότερα.

Ένα τμήμα αυτής της προσπαγάνδας στράφηκε προς την χειραγώγηση αγροτών και κτηνοτρόφων στους οποίους επιχειρήθηκε να γίνει πλύση εγκεφάλου με κάθε αρρωστημένη αερολογία που μπορούσαν να φανταστούν.

Η πραγματικότητα όμως θα διαψεύδει πάντα τους antigold και δυστυχώς θα ζορίζει όσο περνάει ο καιρός και περισσότερο τους επαγγελματίες αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς οι εργασίες τους δεν απειλούνται από την μεταλλευτική δραστηριότητα αλλά από τις πολιτικές που αποφασίζονται και εφαρμόζονται.

Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν ξεσηκωθεί εξαιτίας της νέας ΚΑΠ και της “κληρονομιάς” των μνημονίων. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τα πραγματικά προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου και τα οποία κάνουν τους παραγωγούς να στρέφονται σε άλλες επαγγελματικές λύσεις όσο τους παίρνει ηλικιακά.

Και τα προβλήματα αυτά δεν αγγίζουν μόνο τους παραγωγούς στην Κρήτη, αλλά σε όλη την Ελλάδα…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com/, 5/7/2018]