Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ

Με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γ. Ζουμπάς, και οι αντιδήμαρχος Οικονομικών, Α. Τσακνής, ο Πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α., Λ. Βαλσαμής και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ιγγλέζη στην Ιερισσό. Κεντρικό θέμα της συζήτησης ο τουρισμός, τα εργαλεία ανάπτυξής του, η ανάγκη σχεδιασμού και στήριξης πολιτικών αειφόρου ανάπτυξης στον τόπο.

Νωρίτερα στον Πολύγυρο, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου, Α. Τσακνή, έλαβε χώρα ευρεία σύσκεψη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, καθώς και με εκπροσώπους φορέων, τουριστικών συλλόγων και σωματείων του νομού. Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν θέματα προβολής, η σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και έγινε αναφορά στα επί μέρους τοπικά προβλήματα της Χαλκιδικής.

Σχόλιο μπλόγκ: Ας δούμε όμως και μια άλλη άποψη όπως εκφράστηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ερώτηση κουίζ προς τους αναγνώστες: Από τους δύο δημάρχους κ.κ. Ζουμπά και Κυρίτση, ποιος άραγε να είναι ΣΥΡΙΖΑ και ποιος προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία;;; (Όποιος το βρει κερδίζει φωτογράφιση με την Υπουργό Τουρισμό, την Υπουργό Εργασίας, ή άλλη φωτογενή κυρία, στέλεχος της κυβέρνησης…).

[ΠΗΓΗ: http://www.xalkidikipolitiki.gr, 13/

6/2018]