ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ

Διάκριση στην Μαθήτρια της Α΄ τάξης του  Δημοτικού Σχολείου Αρναίας, Αικατερίνης Χάβου που συμμετείχε στο διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας, για την 2η Διεθνή Εςδομάδα του ΑΤΕΙ-Θ (2nd  International Week of the Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki) η οποία θα πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 21 έως 25 Μαΐου 2018  στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΙ-Θ.

Το κύριο πρόγραμμα διεξήχθη  στην αίθουσα “Ολυμπία” του ΑΤΕΙ-Θ (δίπλα στην Τεχνική Υπηρεσία).

Η Διεθνής Εςδομάδα εντάσσεται στο Πρόγραμμα Erasmus+  και σε αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή 34 μέλη από 30 Ιδρύματα, από 13 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τη διεξαγωγή μαθημάτων για τους φοιτητές στην αγγλική γλώσσα από τους επισκέπτες καθηγητές καθώς και ενημερωτικά σεμινάρια για τα μέλη του διοικητικού προσωπικού.

Οι θεματικές ενότητες και τα workshops της Διεθνούς Εςδομάδας, καλύπτουν περιοχές όπως: “Quality Assurance in Higher Education”, “E- Learning”, “Human Resource Management”, “International and Public Relations”, “Working in the fields of student and faculty support services”, “International Perspectives on Teaching”, “Good practices on Teaching”.

Στόχος είναι η προώθηση και ενίσχυση της θέσης του ΑΤΕΙ-Θ στον Ευρωπαϊκό χώρο μέσω της έννοιας της Ευρωπαϊκής κινητικότητας και τη διεύρυνση των εμπειριών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στις διεργασίες, στα workshops και στις διαλέξεις της Διεθνούς Εβδομάδας.

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/, 9/6/2018]