ANTIGOLD ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Ό,τι και να γίνει σ’ αυτή την χώρα είμαστε πεπεισμένοι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν. Ένα από αυτά είναι ο σαφής προσανατολισμός κάποιων μελών της antigold συλλογικότητας στο ψέμα, την παραπλάνηση, την προπαγάνδα και την υποκρισία σε βάρος της μεταλλευτικής δραστηριότητας και οικογένειας εν γένει…

Χθές στο twitter ένα antigold τρολ επιχείρησε πάλι να παραπλανήσει όσους αφελείς ή έχοντες άγνοια θα μπορούσε να μαζέψει μέσα στα δίχτυα του, μόνο και μόνο για να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις.

Ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία ενώ τραβήχτηκε το 1998 στο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Ολυμπιάδας, επί εποχής TVX και είναι από τις ανασκαφικές εργασίες που έκανε η τότε ιδιοκτήτρια των μεταλλείων Κασσάνδρας, το antigold τρολ έγραψε:

Όταν ρωτήσαμε το τρολ, αν γνώριζε πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία, τι ηλικία είχε τότε και αν η Ελλάδα είχε σαν νόμισμα ευρώ ή δραχμές, σιγά – σιγά ήρθε στο φως το ψέμα που ο ίδιος και οι άλλοι χρησιμοποιούν ως “σανίδα σωτηρίας” για να διατηρήσουν την υπόσταση που απέκτησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

Τα ίδια και χειρότερα ζήσαμε την περασμένη εβδομάδα, όταν το “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων” ανακατεύτηκε και παλι σε ζητήματα για τα οποία δεν έχει καμία τεχνική κατάρτιση και επιστημονική γνώση μόνο και μόνο για να δημιουργήσει αρνητική δημοσιότητα.

Έβγαλε στην επιφάνεια το γνωστό αντιμεταλλευτικό κόμπλεξ και την ανάλογη εμπάθεια που το διακατέχει με αφορμή την “εβδομάδα ασφάλειας” που διεξήχθει από τις 7 – 11 Μάιου μέσα στις εγκατάστάσεις των μεταλλείων Κασσάνδρας και… βρήκε να γράψει στο twitter:

Δαβάζοντας αυτό το tweet κάποιος που δεν ξέρει την ιστορία του “παρατηρητηρίου…” εύλογα θα πει και θα αναρωτηθεί: “Μα πόσο αλληλέγγυοι είναι αυτοί οι… οικολόγοι με τον απλό μεταλλωρύχο εργαζόμενο. Με τα προβλήματα, τις ατυχίες και τις τραγωδίες που μπορούν να του συμβούν κατά την ώρα εργασίας του.”

Τώρα καλούμε όσους διάβασαν κάτι τέτοιο να δούν και ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού στο οποίο καθρεφτίζεται όλο το μίσος και ο ιδεολογικός φανατισμός που καλλιεργήθηκε με συνέπεια από συγκεκριμένους κύκλους τα τελευταία χρόνια στην περιοχή για να μπορούν κάποιοι όταν απευθύνονται σε ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης να τους λένε χωρίς ίχνος ντροπής: “ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ” και όχι μόνο μέσα στον χώρο εργασίας τους στις Σκουριές!!!

Και αυτοί μετά να είναι ίδιοι που με προτεταγμένο το δάχτυλο θα ομφαλοσκοπούν μέσα στην υποκρισία και την κατάκριση, δίχως ποτε να κάνουν αυτοκριτική για τα λεχθέντα ή τα πεπραγμένα τους.

Όπως καλή ώρα το “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων”, που ποτέ δεν έχει καταδικάσει όσα ανήκουστα έχουν συμβεί σε βάρος των εργαζομένων από ακραία στοιχεία της συλλογικότητας, και έχει το θράσος να πουλάει και ειρωνία από πάνω για την ασφάλεια και την προστασία τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το βίντεο που ακολουθεί είναι από τον Οκτώβριο του 2012. Πριν σημειωθούν δηλαδή οι εμπρησμοί στα εργοτάξια της Φισώκας και των Σκουριών και αρχίσει το πογκρόμ συνεχών καταστροφών στα περιουσιακά στοιχεία εργαζόμενων στα μεταλλεία.

Δείτε εδώ το βίντεο της ντροπής…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com/, 1/6/2018]