ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΦΑΜΕΛΛΟ

Διαβάζω στο VORIA.GR ότι περίπου 15 άτομα, μέλη της «Συλλογικότητας για τον κοινωνικό αναρχισμό “Μαύρο και Κόκκινο”», πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα κατά του φράγματος στον Αχελώο ποταμό και της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.

«Εισβολή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, στο πλαίσιο συνεδρίου για την κλιματική αλλαγή, πραγματοποίησαν σήμερα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Περίπου 15 άτομα, μέλη της «Συλλογικότητας για τον κοινωνικό αναρχισμό “Μαύρο και Κόκκινο”», πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα κατά του φράγματος στον Αχελώο ποταμό και της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, ενώ ανήρτησαν και σχετικό πανό πίσω από τον αναπληρωτή υπουργό.

Οι αντιεξουσιαστές παρέμειναν στον χώρο για περίπου 15 λεπτά. Ο κ. Φάμελλος τους κάλεσε να παραμείνουν και να συμμετάσχουν στη συζήτηση, ωστόσο αυτοί αποχώρησαν».

Επιτρέψτε μου να σχολιάσω:

  1. Ανάθεμα και αν αυτοί οι τύποι της «Συλλογικότητας για τον κοινωνικό αναρχισμό “Μαύρο και Κόκκινο”», ξέρουν κατά που πέφτουν οι Σκουριές…
  2. Δεν είναι μυστικό, αλλά για ακόμη μια φορά βλέπουμε ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι του «κινήματος», του Ζουμπά, της Ιγγλέζη και του Τόλη… Αναρχικοί μπαχαλάκηδες…
  3. Μόνο το ΚΚΕ θα μπορούσε να συνδέσει την υπόθεση της εκτροπής του Αχελώου (που ουσιαστικά έχει ήδη συμβεί) με το έργο της Χαλκιδικής… Θα έλεγε πως «και τα δύο ευνοούν τα μεγάλα αφεντικά και το κεφάλαιο…»!
  4. Τι εννοούσε ο Φάμελλος να «παραμείνουν και να συμμετάσχουν στη συζήτηση»; Απ’ ότι ξέρω συνομιλητές είναι οι κοινωνικοί εταίροι… Η «Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό» τι είναι; Είναι κοινωνικός εταίρος; Είναι συνομιλητής, Είναι δημοκρατικό κοινωνικό κίνημα; Είναι «δικά μας παιδιά»; Τι είναι τελικά κε Φάμελλε όλοι αυτοί και οι όμοιοί τους; Και γιατί τους χαϊδεύετε; Συμβαδίζει ο «κοινωνικός αναρχισμός» με τη δημοκρατία; (Μήπως συμβαδίζει με την «πρώτη φορά αριστερά;»)…