ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ!!!

Μια πρωτοφανή «σύμπτωση απόψεων» διαπιστώνω στην τελευταία ανάρτηση του antigoldorg…

Μετά από μια ακατάσχετη μπουρδολογική επιχειρηματολογία, η ανάρτηση καταλήγει κατά λέξη στο εξής: «Παράλληλα, ο κ. Σταθάκης είναι πάλι σε αναζήτηση νομιμοφανούς τρόπου να παρακάμψει τις αποφάσεις Σκουρλέτη και να δώσει παράνομα τις άδειες, ακριβώς όπως ήταν και πριν τη διαιτησία, αφού αυτή κατέληξε σε φιάσκο. Βρισκόμαστε δηλαδή ακριβώς στο σημείο που βρισκόμασταν περισσότερο από ένα χρόνο πριν».

Αν βγάλουμε 2-3 λέξεις που δίνουν το antigold… άρωμα στην πρόταση, μένει το «ζουμί»: «Παράλληλα, ο κ. Σταθάκης είναι σε αναζήτηση τρόπου να δώσει τις άδειες, ακριβώς όπως ήταν και πριν τη διαιτησία. Βρισκόμαστε δηλαδή ακριβώς στο σημείο που βρισκόμασταν περισσότερο από ένα χρόνο πριν».

Απίστευτη ταύτιση απόψεων… Βρισκόμαστε δηλαδή ακριβώς στο σημείο που βρισκόμασταν περισσότερο από ένα χρόνο πριν… Χαμένος χρόνος, χαμένος κόπος, χαμένοι πόροι…

Στην ίδια ανάρτηση το antigoldorg μας θυμίζει και τα λεγόμενα του σύμβουλου του κ. Σταθάκη, κου Σταύρου Ραπτόπουλου, ο οποίος είχε παρουσιαστεί στο ντοκυμαντέρ της ERT Report «Άγια Σκουριά» και είχε δηλώσει: «Μετά την ετυμηγορία του διαιτητικού δικαστηρίου, δεκτή οποιαδήποτε κριτική. Το Υπουργείο ξέρει τι κάνει». (Κε Ραπτόπουλε, ξέρετε, η ετυμηγορία του διαιτητικού δικαστηρίου έχει βγει εδώ και πάνω από ένα μήνα… Έχετε καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τις άδειες;;).

Οπότε δεν μένει παρά να συμφωνήσουμε με το antigoldorg και να ανακράξωμεν εν χορώ:

«Αλήθεια, πού είναι ο κ. Σταθάκης για να αποσαφηνίσει την κατάσταση;…»