ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ #SKOURIES#…

Διαβάζω στο σημερινό φύλο της «ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» για την διαδήλωση που πραγματοποιείται σήμερα στο Βόλο κατά της καύσης σκουπιδιών. Και ανακαλύπτω πάλι την «Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού»! Ούτε μαϊντανός να ήταν… Όπου γάμος και γιορτή, όπου διαδήλωση και διαμαρτυρία, όπου υπάρχει πεδίο να ψαρέψουμε «αλληλέγγυους-πελάτες» για τις Σκουριές, πρώτοι… Σήμερα σας υποστηρίζουμε εμείς, αύριο μας υποστηρίζετε εσείς… Αλλαξοϋποστήριξη, δηλαδή… Εμπνευσμένη και η ανακοίνωση συμπαράστασης:

«Η καύση σκουπιδιών- Μας καίει όλους!» ξεκινάει εμπνευσμένα η ανακοίνωση -υποστήριξη στην αυριανή δράση που οργανώνεται στον Βόλο, η «Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού» για το κίνημα των πολιτών του Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

«Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού εκφράζει την αλληλεγγύη της στο κίνημα των πολιτών του Βόλου και στην Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ. Ευχόμαστε το Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο να έχει μεγάλη μαζικότητα και να βάλουμε από κοινού φρένο σε κυβέρνηση και εταιρίες ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και στην καύση σκουπιδιών, φωνάζοντας από κοινού: «Από τις Σκουριές μέχρι τη Μαγνησία Αγώνας για τη γη και την ελευθερία»!!!

Είδατε; Και στιχάκια φτιάχνουμε…