ΦΩΤΙΑ ΕΚΑΨΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ BEACH BAR ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Ένα πολύ αγαπημένο Beach Bar της Ανατολικής Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα του οικισμού της Ολυμπιάδας, το πασίγνωστο “Περοκέ”, τη νύχτα που μας πέρασε δυστυχώς παραδόθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 το πρωί και μέσα σε λίγα λεπτά επεκτάθηκε σ’ όλο τον χώρο του καταστήματος. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες, οι οποίοι ρίχθηκαν αμέσως στην μάχη της κατάσβεσης.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ούτε κινδύνεψαν άλλα οικήματα πλησίον του beach bar, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης.

Φως στα αίτια της καταστροφικής φωτιάς αναμένεται να ρίξει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως αυτό το συμβάν έρχεται να προστεθεί ως 3ο κατά σειρά στην αλυσίδα φωτιών που έχουν κάψει Beach Bar της Ολυμπιάδας από τις αρχές του 2018

Μάλιστα, οι δύο πρώτες φωτιές σε παραλιακά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής είχαν σημειωθεί τον περασμένο Ιανουάριο με χρονική απόσταση μιας εβδομάδας!

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πλήθος κόσμου μέσω του f/b συνεχίζει να εκφράζει την αγανάκτηση, την οργή του για το γεγονός, αλλά και την θερμή συμπαράσταση του προς τον Γιάννη Πετράκη, ευχόμενοι παράλληλα να βρεθούν άμεσα οι δράστες, αν  βεβαίως αποδειχθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σχόλια αναγνωστών http://politesaristoteli.blogspot.gr:

Ανώνυμος: 8 Μαΐου 2018 – 11:27 π.μ.

Όπως δικάστηκαν αυτοί που έκαψαν τις Σκουριές, έτσι θα βρεθούν και θα δικαστούν αυτοί που έκαψαν το στολίδι της Ολυμπιάδας. Σε τι κοινωνία ζούμε;

Ανώνυμος: 8 Μαΐου 2018 – 12:18 μ.μ.

Ούτε τα άλλα δυο μπιτς μπαρ μάθαμε πως κάηκαν.Πέπλο σιωπής μέχρι και σήμερα.Γιατί???

georgia pantazoudi: 8 Μαΐου 2018 – 4:30 μ.μ.

Και όύτε πρόκειται να πουν ποια είναι τα πραγματικά αίτια. Ούτε για τα δύο beach bar στην Ολυμπιάδα ούτε για το Περοκέ καθώς επίσης και ούτε για τα 10 τροχόσπιτα στη παραλία της Μεγάλης Άμμου στην Αμμουλιανή ??? Όντως άξιο απορίας …. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά πριν την καλοκαιρινή περίοδο “καθαρίστηκαν” περιοχές προς ανάπτυξη …

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 8 Μαΐου 2018 – 4:35 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΊΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΥΝΆΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ TOY.

ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ , ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΜΕ ΕΔΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΤΕΛΗ. ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ” ΕΚΑΨΑΝ ” ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΈΣ ;;;;;;;; ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ή ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;;;;; ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ;;;;;

Ανώνυμος: 8 Μαΐου 2018 – 5:40 μ.μ.

Δυστυχώς @4:30μμ ζούμε όλοι μας μέσα στην καχυποψία και σ’ αυτό ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό ο δήμος μας που στηρίζει κάθε καρυδιάς καρύδι, αρκεί να είναι κατα των μεταλλείων και να κατηγορείται έστω για το πέταγμα μιας πέτρας εναντίον αστυνομικών ή ακόμη καλύτερα μεταλλωρύχων.

Αν είσαι άνεργος και χάνεις το σπίτι σου δεν έχει καμία σημασία γι’ αυτούς. Αν είσαι στους κατηγορούμενους των Σκουριών ή του Καρατζά Λάκου είσαι ήρωας και έχεις νομική στήριξη.

Τρομερά πράγματα που δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 8/5/2018]