ΠΟΙΟΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ;… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ «ΝΟΗΜΑ»;…

Να βάλουμε στους αναγνώστες μας ένα εύκολο κουίζ: Ποια εφημερίδα ασχολήθηκε με την «πορεία» στις Σκουριές και ποιος «δημοσιογράφος» αρθρογράφησε με τίτλο «Με τραυματίες συγκέντρωση κατά της εξόρυξης»;

Σας βρίσκω διαβασμένους… Ναι, βεβαίως η «Εφημερίδα των Συντακτών» και ασφαλώς ο αποκλειστικός «Σκουριολόγος» Νίκος Φωτόπουλος…

Στο άρθρο-φωτιά, που συναγωνίζεται αναρτήσεις του Τόλη, μαθαίνουμε πως η ΕΛ.ΑΣ έδειρε γυναικόπαιδα (!!!)… Επίσης υπάρχει μια κατά 50% αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων, οι οποίοι από τον κο Φωτόπουλο καταμετρήθηκαν σε 150 άτομα… (Για να λέει ο Φωτόπουλος 150 σίγουρα ήταν κάτω από τους μισούς…)

Επίσης γινόμαστε μάρτυρες μιας συγκλονιστικής μαρτυρίας του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Βαλσάμη: «[…] “Έβλεπα να χτυπάνε γυναίκες και να σπρώχνουν παιδιά. Προσπάθησα να παρέμβω για να εκτονωθεί η κατάσταση κι έκανα από μακριά νόημα στον επικεφαλής, έναν ταξίαρχο. Εκείνος έδειξε να ανταποκρίνεται. Όταν όμως βρέθηκα ανάμεσα στους αστυνομικούς, ένας με έσπρωξε, ενώ μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης έσκασε δίπλα στο αυτί μιας κοπέλας”. Ο ίδιος και η κοπέλα κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για πρώτες βοήθειες…»

Να βρεθεί πάραυτα ο ταξίαρχος που τόλμησε να αγνοήσει το… «νόημα» του ήρωα-αγωνιστή Λευτέρη Βαλσάμη και ο αστυνομικός που τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο!!!