Ο ΤΟΛΗΣ «ΞΕΡΕΙ» ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ «ΑΓΟΡΑΣΤΕ ELDORADO»;

Με συμβουλές για το χρηματιστήριο του Τορόντο και της Νέας Υόρκης η σημερινή ανάρτηση του antigoldgr.org… Αντιγράφω από την ανάρτηση:

«[…] Χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα η τιμή της μετοχής να ανεβαίνει τεχνητά από κάποιους που θέλουν να δημιουργήσουν θετικές προσδοκίες εν’όψει της ανακοίνωσης της απόφασης, είναι πολύ πιθανόν οι insiders να γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα και να εκμεταλλεύονται την – ακόμα άγνωστη στους πολλούς – πληροφορία για να κερδίσουν. Εκτός από τους insiders της εταιρείας, υπάρχουν και οι «insiders εσωτερικού», αυτοί που βρίσκονται πολύ κοντά στη διαδικασία της διαιτησίας. Το σίγουρο είναι οτι όσοι γνωρίζουν ήδη την απόφαση που θα “λιτανευθεί” στον Επιτάφιο τη Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου και φροντίσουν να βάλουν στο «καλάθι» τους μετοχές της Eldorado στα τωρινά χαμηλά επίπεδα, θα ξυπνήσουν την Κυριακή της Ανάστασης με πολλαπλασιασμένα τα λεφτά τους. Και βέβαια υπάρχουν τρόποι να «ποντάρει» κάποιος σε μια μετοχή χώρις να την αγοράσει άμεσα, αγοράζοντας π.χ. μερίδια της Blackrock ή κάποιου άλλου fund που έχει επενδύσει στην εταιρεία.»

Ευχαριστώ Τόλη… Είχα κάτι ψιλά στην άκρη για ώρα ανάγκης, αλλά λέω να ακολουθήσω την συμβουλή σου και να αγοράσω Eldorado τώρα που είναι ευκαιρία… Θέλω κι εγώ να «ξυπνήσω την Κυριακή της Ανάστασης με πολλαπλασιασμένα τα λεφτά μου…»!!!

Ελπίζω να μην μας κάψεις…, ε;