ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, το Νερό ΑΘΩΣ βραβεύτηκε από τον Οργανισμό AVPA PARIS, με το Χρυσό Μετάλλιο στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Gourmet Νερών από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία Plates de Caractère , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά !

Η εκδήλωση της βράβευσης έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του 4ου διαμερίσματος στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η απονομή του μεταλλίου έγινε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού ΑVPA Paris κ. Philippe Juglar, στον Economic – General Manager της εταιρείας ΑΘΩΣ Εμφιαλωτική Α.Ε. κ .Στιβαχτάρη Γρηγόριο, ο οποίος δήλωσε:

«Εκ μέρους της διοίκησης, των μετόχων και του προσωπικού της εταιρείας ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗΣ Α.Ε. ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA PARIS για την βράβευση για δεύτερη χρονιά του ΑΘΩΣ Νερού μας.

Το μετάλλιο αυτό αποτελεί συλλογική προσπάθεια και επιβράβευση των πολύχρονων προσπαθειών μας.

Ευχαριστούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό μας και τους συνεργάτες μας για την συνεχή εμπιστοσύνη στην εταιρεία και στα προϊόντα μας».

«Εδώ και 29 χρόνια, με συνεχή αναβάθμιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων μας, η εταιρεία μας ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε , παράγει ποσότητες νερού για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αλλά και της Ξένης αγοράς. Τα προϊόντα μας φτάνουν καθημερινά στην πόρτα των πελατών μας, με διανομή που αναλαμβάνει η ίδια μας η επιχείρηση μας, με δικό της κόστος, με τα εννέα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτει. Αυτό έχει συμβάλει στην ενίσχυση της αξιοπιστία μας απέναντι στους πελάτες μας, έχοντας πάντα γνώμονα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους»,

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι εμφιαλωμένων νερών από χώρες και πόλεις όπως η Γαλλία, η Νορβηγία , η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν ,η Ισπανία, η Κροατία, η Κορσική και πολλές άλλες καθώς και εκπρόσωποι πρεσβειών, τύπου, εμπόρων, γευσιγνωστών, chef της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ιδιαίτερη τιμή για το Ελληνικό Νερό ΑΘΩΣ αποτέλεσε η παρουσία της εκπροσώπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι.

Κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού τα μέλη της κριτικής επιτροπής που ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και τη χώρα προέλευσης, δίνοντας την πρώτη θέση στο ΑΘΩΣ Νερό στην κατηγορία Plates de Caractère.

Η  Βιομηχανία – Εταιρεία  Εμφιαλώσεως Νερού “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” δραστηριοποιείται από το 1989.Σχεδόν 30 χρόνια το Νερό «Άθως» κυριαρχεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών της Χαλκιδικής όπως και σε όλη την Ελλάδα ενώ διευρύνει την παρουσία του σε αγορές του εξωτερικού.

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr, 31/3/2018]