ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ….

Ακόμη και το ίδιο το antigold ακροατήριο διαμαρτύρεται στο «Παρατηρητήριο του Τόλη» πως δεν καταλαβαίνει τίποτα από τις μπουρδολογικές αναλύσεις που ανεβάζει καθημερινά… Το ομολογεί και ο ίδιος στην τελευταία ανάρτησή του:

«Αρκετοί φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν οτι η ανάλυση που δημοσιεύσαμε σχετικά με το αποτέλεσμα της διαιτησίας Δημοσίου-Eldorado ήταν δυσνόητη, όχι μόνο για τον περιστασιακό αναγνώστη αλλά ακόμα και για ανθρώπους που παρακολουθούν και γνωρίζουν αρκετά καλά την υπόθεση. Και φυσικά έχουν δίκιο γιατί όση προσπάθεια και αν καταβάλαμε να τα κάνουμε «λιανά», η υπόθεση είναι εξαιρετικά περίπλοκη».

Αναλαμβάνει λοιπόν να «ξεδιαλύνει» τα πράγματα και να κάνει κατανοητό το θέμα στους antigold αναγνώστες του… Και ιδού πως αντιλαμβάνεται με απλά λόγια την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου:

«Το σκεπτικό της απόφασης συνοψίζεται ως εξής: Μπορεί και να υπήρξε «φόνος» (=παραβίαση της σύμβασης που προκύπτει από την ανεπάρκεια και ανακρίβεια της τεχνικής μελέτης μεταλλουργίας και τελικά τη μη εφαρμοσιμότητά της), αλλά το συγκεκριμένο δικαστήριο δεν εξετάζει αν τεκμηριώνεται ο φόνος,  εξετάζει μόνο αν τεκμηριώνεται η ΠΡΟΘΕΣΗ φόνου. Αθώος λοιπόν ο κατηγορούμενος γιατί ουδέποτε δήλωσε καθαρά οτι είχε πρόθεση να φονεύσει και ανεξάρτητα από το αν τελικά φόνευσε ή όχι!» (!!!)

Ευχαριστούμε, ω Παρατηρητήριο… Επιτέλους οι απορίες μας λύθηκαν και κατανοήσαμε σε βάθος το νόημα της διαιτησίας…. Μπεεεε, μπεεεε…..