ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ…

Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να παιδεύεται ο αρθρογράφος για να αναδείξει και να τεκμηριώσει με επιχειρήματα την πραγματικότητα… Φροντίζουν γι’ αυτό οι νοήμονες αναγνώστες με τα εύστοχα σχόλιά τους. Χθες δημοσιεύθηκε στο politesaristoteli.blogspot.gr, άρθρο με τίτλο «ANTIGOLD ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΩΘΟΥΝ” ΟΙ… #SKOURIES», σχετικά με την αποτυχημένη antigold πορεία της 15/4/2018 στις Σκουριές.

Αξίζει να δούμε τα σχόλια των αναγνωστών, χωρίς κανένα σχόλιο… (Ίσως ένα… μικρό…)…

Ανώνυμος είπε… 15 Απριλίου 2018 – 5:45 μ.μ.

Το έχω γράψει και σ’ αλλες αναρτήσεις πολλές φορές και θα το ξαναγράψω. Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑνεΛ και αυτό το δημοτικό συμβούλιο οι μπαχαλάκηδες θα κάνουν περίπατο σε Ιερισσό και Μ. Παναγία. Για όσο βρίσκονται στην εξουσία αστυνομικό τμήμα δεν πρόκειται να ξανανοίξει στην Ιερισσο την πρωτεύουσα του δήμου και αν φύγουν από την εξουσία είναι βέβαιο πως θα το σαμποτάρουν. ΧΟΥΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε… 15 Απριλίου 2018 – 5:53 μ.μ.

Πάλι τρεις και ο κούκος! Αλήθεια ο Ζουμπάς και ο Ευθυμίου πού ήταν? Ω, ναι μοίραζαν βραβεία στους ποδηλατικούς αγώνες της Ιερισσού, που διοργάνωνε ο γιος του δεύτερου. Η Λένα, η αγωνίστρια με το αυτοκίνητο της Ελληνικός Χρυσός γιατί χάθηκε? Ο ενωτικός υποψήφιος Δήμαρχος Τσακνής? Ω, ναι ετοιμάζει τα μπετά για να ξεκινήσει αύριο το εδώ 4 χρόνια εγκαταλελειμμένο έργο της Αρναίας. Προεκλογική περίοδος βλέπετε. Κούνια που τον κούναγε (και όχι αυτή του Στανού). Για το Λευτέρη δε θα ρωτήσω, μάλλον θα είχε κάποια σοβαρή τουριστική υποχρέωση με το γκουρού του τουρισμού Χαδαλή! Χριστέ μου, τι σου κάναμε!

Ανώνυμος είπε… 15 Απριλίου 2018 – 6:11 μ.μ.

Η απόλυτη ξεφτίλα κύριε Γιάννη Γιώργο, που δήλωσες στο συνέδριο ότι η επένδυση θα βλάψει το περιβάλλον. Εσύ και αυτοί. Τι δεν κατάλαβες; Tzitzikosta πού είσαι; Υπάρχεις; Ταυτίζεσαι με την επίσημη άποψη του κόμματος για το έργο; Εκλογές έρχονται, τα πρόβατα δεν τρώνε άλλο σανό!

Ανώνυμος είπε… 15 Απριλίου 2018 – 9:43 μ.μ.

Το κύκνειο άσμα των antigold στις Σκουριές πλησιάζει. Θα είναι όταν οι νέοι σύντροφοι του Ανταρσύα ζητήσουν την απομάκρυνση του μπλοκ των παλιών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ από την πορεία. Όταν θα γίνει αυτό θα σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη.

Ένα και μοναδικό μικρό σχόλιο στην τελευταία επισήμανση, ο οποία είναι για… προχωρημένους λύτες… Στέλιο, λαμβάνεις;;;