ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ; ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ… «ΚΙΝΗΜΑ»

Ας γηπεδοποιήσουμε τα πάντα…

Ο ροπαλοφόρος Ηρακλής και συγκεκριμένα οι οπαδοί της Αυτόνομης Θύρας 10, μάλλον τρόμαξαν από την εκπληκτική φετινή άνοδο του ΑΡΗ Παλαιοχωρίου και το σερί των 12 νικών στα 12 παιχνίδια μέσα στην έδρα του… Έτσι, μη έχοντας άλλο επιχείρημα μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να μη γίνει ο αγώνας στο Παλαιοχώρι λόγω «χωρητικότητας γηπέδου»(!) θα το ρίξουν στην antigold διαμαρτυρία!!!

Καλούν λοιπόν «τους φιλάθλους του Ηρακλή και όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής» (!)σε διαδήλωση κατά της εξόρυξης στην πλατεία Παλαιοχωρίου. Προφανώς ενοχλεί και πάλι κάποιους πως χορηγός και υποστηρικτής της ξέφρενης αγωνιστικής ανόδου του ΑΡΗ Παλαιοχωρίου είναι η Ελληνικός Χρυσός.

Και προφανώς υπάρχει antigold δάκτυλος πίσω από αυτή την ποδοσφαιροποίηση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος για τους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής. Σίγουρα το… «κίνημα» δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία… Ήδη ο Τόλης έχει ανακοινώσει την πρόσκληση της ΑΘ 10 στο προσωπικό του Παρατηρητήριο…

Όσον αφορά τη ΑΘ 10 των οπαδών του Ηρακλή, είναι γνωστή για τα επεισόδια που προκαλεί όπως τον Οκτώβριο του 2016 με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όταν οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν στην Εγνατία, όπου κατέστρεψαν μαγαζιά και αυτοκίνητα, και έγιναν συλλήψεις από την αστυνομία.

Και το φοβερό… Την Κυριακής 26/02/2017, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως «άγνωστοι» έσπασαν τα εκδοτήρια έξω απ’ το Καυταντζόγλειο και έκλεψαν εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα αργότερα, οι οργανωμένοι οπαδοί του “Γηραιού”, με ανάρτηση στο facebook, κάλεσαν τους φιλάθλους να επισκεφθούν τα εκδοτήρια της Αυτόνομης Θύρας 10 προκειμένου να παραλάβουν… δωρεάν εισιτήρια. Μάλιστα, ανέβασαν και φωτογραφίες απ’ το σημείο, με οπαδούς του Ηρακλή να κρατούν ρόπαλα και να φορούν κουκούλες!

Προσοχή λοιπόν συνιστούμε στους κατοίκους των χωριών γύρω από το Παλαιοχώρι… Μη συντάσσεστε με αυτούς που υποθάλπουν τη βία και το εισαγόμενο μπάχαλο στην ΒΑ Χαλκιδική. Απομονώστε τους…