ΕΣΗΕΜΘ: ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ3!!!

Τον μπελά τους βρήκαν τα μέλη του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΜΘ, επειδή μάλλον τόλμησαν να παραπέμψουν τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ3 στο πειθαρχικό συμβούλιο για την πλημμελή δημοσιογραφική κάλυψη του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συλλογικός φορέας των δημοσιογράφων της Βόρειας Ελλάδας μέλη του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας δέχθηκαν προσωπικές επιθέσεις και υβριστικά σχόλια από ανώνυμες πηγές, ενώ τελικά αποφασίστηκε να μην παραπεμφθούν τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ3 στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται μέσα από την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ είναι,αν οι επιθέσεις προς τα μέλη του Συμβουλίου Τιμής και Δεοντολογίας προηγήθηκαν της απόφασης που πάρθηκε για την μην παραπομπή στο πειθαρχικό των διευθυντικών στελεχών της ΕΡΤ3, παίζοντας τον ρόλο τους (οι επιθέσεις) στην… αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση αυτή η ανακοίνωση λέει πάρα πολλά σε όλους εμάς που είμαστε παθόντες της μονομερούς – επιλεκτικής ενημέρωσης του τρίτου καναλιού της ΕΡΤ3 επάνω στο ζήτημα της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική, όπου ως γνωστόν η ΕΡΤ3 (οι δημοσιογράφοι της) έχει υιοθετήσει στην κυριολεξία τους antigold και τις απόψεις τους.

Ψάχνουμε να βρούμε δικαιοσύνη για τις απίστευτες χοντράδες των δημοσιογράφων της, που έχουμε ακούσει και δει όλα αυτά τα χρόνια, όταν φτάνουμε στο σημείο να διαβάζουμε τέτοιες ανακοινώσεις από την ΕΣΗΕΜΘ για πολύ πιο σοβαρά θέματα, όπως ήταν η πλημμελέστατη δημοσιογραφική κάλυψη ενός συλλαλητηρίου 500.000 πολιτών έξω από την πόρτα της.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως αν αυτή την δημοσιογραφική αστοχία ή κάποια παρόμοια με μια μουσική συναυλία για παράδειγμα antigold ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, την είχε κάνει ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός, το πιο πιθανό οι νυν υβριστές των μελών της ΕΣΗΕΜΘ να απαιτούσαν το κλείσιμο του με παράλληλη στοχοποίηση όλων όσων θα μπορούσαν να στοχοποιηθούν και ακόμη παραπάνω.

Σήμερα που βγήκε αυτή η ανακοίνωση είναι απλά Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018. Μην περιμένετε να ακούσετε κάτι περισσότερο. Η λέξη θαύμα είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την έκπληξη που θα βιώσουμε, αν συμβεί κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 8/2/2018]