ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ… ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ!!!

Η «εποχή», το έντυπο για «την κομμουνιστική ανανέωση και τον σοσιαλισμό»(!!!), με κυκλοφορία 600 φύλλα πανελληνίως(!), το έπιασε το νόημα… Εννοώ το νόημα των δηλώσεων της περασμένης εβδομάδας του κου Τζανακόπουλου περί συνομωσίας Eldorado- Lamda Development για να χτυπήσουν το «φιλοεπενδυτικό προφίλ» της κυβέρνησης!

Αυτό είχε υπαινιχθεί εμμέσως πλην σαφώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και «Η εποχή» συνεχίζει το γαϊτανάκι… Σε άρθρο της στο σημερινό της φύλλο υποστηρίζει πως οι δύο εταιρίες «εκβιάζουν» εν χορώ την κυβέρνηση αλλά το γελοιωδέστερο δεν είναι αυτό… Είναι η θέση της εφημερίδας πως οι επενδύσεις «δεν αφορούν παραγωγικές δραστηριότητες, αλλά κερδοσκοπικά σχέδια πολυεθνικών ομίλων, τα οποία παραπλανητικά βαφτίζονται παραγωγικές επενδύσεις. Στην περίπτωση του Ελληνικού η αγορά ακινήτων, στις Σκουριές η αγορά χρυσού.»!!!

Προτρέπουν μάλιστα προς πάσα κατεύθυνση να ακολουθηθεί η στρατηγική της καθυστέρησης και της κωλυσιεργίας, όπως στο Ελληνικό!!! «Όπως έδειξε η υπόθεση του Ελληνικού, η επιμονή και η σταθερότητα σε κάποιες, έστω μίνιμουμ, διεκδικήσεις φέρνουν αποτέλεσμα. Αρκεί να συνεχίσει να επιδεικνύεται αυτή η επιμονή και σταθερότητα.»!!!

Πόσο κολλημένος ιδεολογικά πρέπει να είσαι για να βλέπεις έτσι τα πράγματα…

Και πόσο φανατικός πρέπει να είσαι για να προβάλλεις τέτοιου είδους προπαγάνδα…