ΟΙ ANTIGOLD ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ… ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣτΕ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο δεν έχουν δείξει ποτέ κανένα σεβασμό στις 18 αποφάσεις του υπέρ της συνέχισης της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική, (όπως και η κυβέρνηση)  κατέθεσαν νέα προσφυγή οι antigold.

Αυτή τη φορά προσέφυγαν εναντίον της άδειας, που έδωσε το ΥΠΕΝ τον περασμένο Σεπτέμβριο για την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού μηχανισμού στον χώρο απόθεσης στον Κοκκινόλακα.

Πρόκειται για μια κίνηση τακτικής αφενός, καθώς οι antigold επιδιώκουν νέες καθυστερήσεις στην εξέλιξη του επενδυτικού έργου και έλλειψης εμπιστοσύνης αφετέρου προς το ΥΠΕΝ και ειδικότερα προς το πρόσωπο του υπουργού Σταθάκη, όπως λένε οι ίδιοι, μη ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι έβαλε την επένδυση σε καθεστώς διαιτησίας με άγνωστη χρονική διάρκεια.

Τώρα όσοι αναρωτιέστε ποιοι κατέθεσαν την προσφυγή και από που βρήκαν τις περίπου 20.000 ευρώ που είναι η ταρίφα για τέτοιες προσφυγές, αδίκως το κάνετε.

Είναι γνωστό πως εντός του antigold συστήματος υπάρχουν “σύλλογοι”, που έχουν πολύ δυνατό κουμπαρά, που το περιεχόμενο δεν εξαντλείται ποτέ!

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 16/11/2017]