ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΤΧΑ: “ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ. ΧΡΥΣΟΣ – ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ” – ΚΑΤ. ΙΓΓΛΕΖΗ: “ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΖΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ”

Ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργος Πασσαλής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης εξέφρασε τη λύπη του για την τροπή που πήρε η υπόθεση της πλατινένιας χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στο αναπτυξιακό συνέδριο που διοργανώνει στα Μουδανιά.

Όπως τόνισε ο κ. Πασσαλής οι 50 antigold που πήγαν στο γραφείο του στον Πολύγυρο του ξεκαθάρισαν πως αν δεν ακυρωθεί η χορηγία της Ελληνικός Χρυσός δεν θα άφηναν να γίνει το συνέδριο, καθώς θα έκαναν επεισόδια!!!

“Εγώ όμως δεν ήθελα να γίνει πόλεμος στο συνέδριο μας κι γι’ αυτό το λόγο συγκάλεσα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου πήραμε δυστυχώς την απόφαση να ακυρώσουμε την χορηγία της Ελληνικός Χρυσός. Δυστυχώς αυτό δεν είναι δημοκρατία. Στη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις και υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ακούσουν την άποψη της Ελληνικός Χρυσός” κατέληξε ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ.

Επιπλέον, ο κ. Πασσαλής υπεύθυνη για την όξυνση του κλίματος όρισε την κυβερνητική βουλεύτρια Κατερίνα Ιγγλέζη και τη στάση που κράτησε στο θέμα και πρόσθεσε: “θα τους κρίνει ο κόσμος από αυτά που κάνουν και από αυτά που λένε”.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ιγγλέζη σε δηλώσεις της στο ίδιο ραδιόφωνο είπε πως μετά την απόσυρση της χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός από το συνέδριο θα παραστεί μαζί με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργο Ζουμπά.

Είμαστε σίγουροι πως όσοι παρευρεθούν στο συνέδριο θα περιμένουν πως και πως τις εισηγήσεις τους για την ανάπτυξη.

Το τι δήλωσαν ακριβώς οι Γιώργος Πασσαλής και Κατερίνα Ιγγλέζη μπορείτε να ακούστε πατώντας κλικ ΕΔΩ.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 13/10/2017]