ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ!

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά είκοσι (!) ολόκληρες σελίδες συνέντευξη εξασφάλισε η κα Καδόγλου στο UNFOLLOW (το οποίο προφανώς δεν έχει τίποτα άλλο να δημοσιεύσει…).

Εκεί μπορεί να δει κανείς μια ποτ-πουρί αναδρομή της υπόθεσης των Σκουριών, αλλά μέσα από τον παραμορφωτικό φακό του λεγόμενου «κινήματος». Πολύ γέλιο έχει η άποψη της κας Καδόγλου για το πως έγιναν τα επεισόδια στο Δημαρχείο Ιερισσού, ο εμπρησμός των εγκαταστάσεων της Ελληνικός Χρυσός και άλλα επεισόδια, στα οποία –φυσικά κατά Καδόγλου–, ποτέ κανένα μέλος του «κινήματος» δεν συμμετείχε!

Η απίστευτα βαρετή συνέντευξη τελειώνει με ένα ευχολόγιο για τη νεκρανάσταση του πεθαμένου «κινήματος»:

«Η κινηματική ορμή έχει ξαναρχίσει να εμφανίζεται τον τελευταίο μήνα. Λίγο οι καινούργιοι εκβιασμοί της εταιρείας, λίγο η αθώωση των κατοίκων στην πρώτη από τις τρεις κακουργηματικές δίκες, που ήταν κάτι που μας έδωσε πάρα πολύ κουράγιο, αρχίζω να βλέπω ξανά διάθεση για αγώνα» (!!!).

Βλέπεις, αν εξαφανιστεί τελείως το «κίνημα» τι θ ακάνουν οι επαγγελματίες κινηματίες όπως η κα Καδόγλου, ο κος Παπαγεωργίου…. Ή οι επαγγελματίες πολιτικοί που ουσιαστικά υπάρχουν λόγω του «κινήματος», όπως η κα Ιγγλέζη και ο κος Τόσκας;