ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (!)

Σε πλήρη διαχωρισμό της επένδυσης στο Ελληνικό από εκείνη της Eldorado στις Σκουριές (σ.σ. χωρίς να λέει ονόματα) προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Χωρίς να αναφέρει το όνομα της Καναδικής εταιρείας και σε αντιδιαστολή με την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Δραγασάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίο του ΣΚΑΙ:

«Δε νοείται συζήτηση αν χρειαζόμαστε ή όχι τις επενδύσεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λογικός που να μην καταλαβαίνει ότι χρειαζόμαστε επενδύσεις. Η ανάπτυξη είναι όμως μια διλημματική διαδικασία. Αναπτύσσεται μια ιδεολογία οτι κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν επενδύσεις, κάποιοι δεν τις θέλουν. Δεν είμαστε στην εποχή… φαρ ουέστ. Θέλουμε επενδύσεις φιλικές στο περιβάλλον και να έχουν αποδοχή της κοινωνίας. Αν φαντάζεται κανείς ότι μπορούν να έρθουν επενδύσεις απέναντι στις οποίες η κοινωνία είναι εχθρική, αυτό είναι λάθος».

Σχόλιο μπλογκ: Πιστός στη κλασσική γραμμή «μπερδέψτε τους» του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ο υπουργός κος Σταθάκης όπως για παράδειγμα στην προχθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας.

 

[ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr/, 5/10/2017]