ΟΨΙΜΕΣ ANTIGOLD ΦΥΛΛΑΔΕΣ (Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ)…

Προφανέστατα κάποιο πρόβλημα έχει με την Ελληνικός Χρυσός η δωρεάν φυλλάδα Karfitsa (ομόσταυλη των Παραπολιτικών). Για  κάποιον ανεξήγητο(?) λόγο, κι ενώ στο παρελθόν τοποθετούνταν υπέρ της επένδυσης, κι ενώ ένα από τα κύρια μελήματά της είναι η ανελλιπής προώθηση των θέσεων του κου Ευθύμη Καρανάσιου, πρώην βουλευτή Νέας Δημοκρατίας (η οποία ως γνωστόν είναι υπέρ τη επένδυσης, εκτός και αν ο κος Καρανάσιος διαφοροποιείται από τη γραμμή του κόμματος…), τελευταία έχει γίνει βασιλικότερη του βασιλέως, προωθώντας θέσεις του κου Ζουμπά και την antigold παρέας… όπως για παράδειγμα τις «ανησυχίες» του δημάρχου μη γίνουμε … Αμύνταιο!

Τελευταίο κρούσμα το άρθρο της Φιλίππας Βλαστού, με τίτλο «Οι σύλλογοι που (δεν) πήραν λεφτά από την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» !!! Στο άρθρο, αφού καταγράφονται εν είδη «καρφώματος» ποιοι έχουν λάβει δωρεές και χορηγίες από την εταιρεία, αναφέρονται και οι «περήφανοι» σύλλογοι π.χ. της Ιερισσού, που δεν δέχονται «τέτοια δώρα»!!! Σε μια αντιγραφή συριζαϊκών μεθόδων, η karfitsa ποινικοποιεί την χορηγία και την δωρεά, όπως η κυβέρνηση έχει ποινικοποιήσει την ιδιωτική επιχειρηματικότητα.

Χαρακτηριστικός ο μεσότιτλος του άρθρου «Χρυσώνουν με εξοπλισμό, λίφτινγκ σε αθλητικές εγκαταστάσεις και πολιτισμό»!!! Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, είναι «κακό» να κάνεις δωρεές και χορηγίες σε αθλητικές ομάδες και πολιτιστικούς συλλόγους, με σκοπό την ενίσχυση του αθλητισμού και του πολιτισμού… !!!

Κάτι τρέχει εκεί στην karfitsa… Που θα πάει, θα το ανακαλύψουμε…