ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ;

Μήπως κατάλαβε κανείς από τους αναγνώστες του μπλογκ το λόγο για τον οποίο το antigoldgr.org «τραβάει τα μαλλιά του» με την ανακοίνωση του Δήμου σχετικά με την ημερίδα «Επιχειρηματικότητα & Ενοποίηση Τουριστικού Προιόντος Ορεινού Όγκου & Παραλιακής Ζώνης στο Δήμο Αριστοτέλη» που θα γίνει σήμερα, Κυριακή 7 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Alexandros Palace στην Τρυπητή; . Γιατί αλήθεια γράφει πως «Δεν συστήνεται σε όσους διαθέτουν ακόμα μαλλιά»!!!.

Μήπως επάνω στη φόρα που έχουν πάρει και σύμφωνα με το δόγμα «Όχι σε όλα», που έχουν υιοθετήσει, λένε όχι σε κάθε μορφή ανάπτυξης;

Ή μήπως τους πείραξε το εξής σημείο της ανακοίνωσης;

«[…] σημαντικό μοχλό επιτυχίας μπορεί να αποτελέσει η συνεργασία όλων των επαγγελματιών του Δήμου από το χώρο του τουρισμού, των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα, της εστίασης, των παραδοσιακών επαγγελμάτων, του τομέα των υπηρεσιών και γενικά όλων των επαγγελματιών, μια που όλοι οι κλάδοι της οικονομίας είναι αλληλένδετοι και αλληλοσυμπληρούμενοι».

Προφανώς, κάθε άλλο μοντέλο ανάπτυξης εκτός από το παραδοσιακό, με την καλοκαιρινή εισβολή ορδών από τουρίστες στην παραλιακή ζώνη προς όφελος λίγων ξενοδόχων, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι παρωπιδικοί antigold.

Ακόμα και ο… Δήμος αρχίζει να το καταλαβαίνει…(!)