ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ANTIGOLD ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΑΡΑ

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς με φόντο το ερευνητικό γεωτρύπανο, του οποίου οι εργασίες διεκόπησαν κατ΄απαίτηση του.

Τη δράση και τη δόξα των εκκολαπτόμενων συναδέλφων τους στην πολιτική, το τελευταίο 20ημερο στην Τσικάρα ζήλεψαν, ως φαίνεται, ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Σήμερα το πρωί πήγαν και εκείνοι στην Τσικάρα για να ακτιβίσουν. Κοινώς να σταματήσουν τις ερευνητικές γεωτρήσεις του γεωτρύπανου με την απαραίτητη συνοδεία φωτογραφικών ντοκουμέντων. 

Επί της ουσίας όμως πήραν το νόμο στα χέρια προεκτείνοντας τα… υψηλά νοήματα που εξέπεμπε η χθεσινή ανακοίνωση του δήμου. Μια ανακοίνωση που το μόνο που δεν απαίτησε ήταν να αποχωρήσουν οικειοθελώς οι 2.000 εργαζόμενοι των μεταλλείων από τις εργασίες τους…

Με το παράλληλο σύμπαν που βρίσκονται κάποιοι δεν γίνεται να αναμετρηθείς. Είναι προνομιακός ο χώρος για εκείνους και άνιση η μάχη για όσους δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε μια παράλληλη όσο και εικονική πραγματικότητα μαζί τους

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως από σήμερα μάλλον άρχισε για τους antigold ο προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Προς τιμήν τους αυτή τη φορά δείχνουν σ΄όλη την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις τους, που δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με τις αλήστου μνήμης εξαγγελίες του παραιτηθέντος δημάρχου Γιάννη Μίχου για “ενότητα”, “κοινωνική συμφιλίωση” και “παραγωγική ανασυγκρότηση” της περιοχής.

Ένας είναι ο στόχος από το κατ’ ευφημισμόν “Κίνημα Ανάπτυξης”, που ανέλαβε από το 2014 την διοίκηση του Δήμου. Να σβήσει την μεταλλευτική δραστηριότητα από τον χάρτη της ΒΑ Χαλκιδικής και των Μαδεμοχωρίων.

Αν και έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2019, καλό θα είναι να θυμόμαστε, ότι η νυν δημοτική αρχή το μόνο αξιοπρόσεκτο έργο που έχει να παρουσιάσει  μέχρι σήμερα είναι η παραγωγή και η ανάπτυξη ακτιβισμού σε βάρος της πλέον αρχέγονης δραστηριότητας σε ολόκληρη τη Χαλκιδική, που δεν είναι άλλη από την μεταλλευτική, όπως επιβεβαίωσε και η χθεσινή επιστημονική ημερίδα στο ΑΠΘ.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 26/4/2017]

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι οι εργασίες ερευνητικής γεώτρησης στην Τσικάρα σταμάτησαν μόνο για λίγο , κατά την επίσκεψη του Δημάρχου και συνεχίστηκαν αμέσως μετά, όπως συνεχίζονται και σήμερα και θα συνεχιστούν κανονικά τις επόμενες ημέρες.