Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ» ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ!

epithesi grafeia metallorihon m. panagiaΟι antigold βρήκαν ευκαιρία για  αναζωπύρωση του κλίματος αντιπαλότητας

Διαβάζουμε στο http://politesaristoteli.blogspot.gr πως ομάδα περίπου 10 ατόμων επιτέθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία του σωματείου των μεταλλωρύχων που βρίσκονται στην Μ. Παναγία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα άτομα αυτά αποκόπηκαν από το σώμα της πορείας 40 antigold που διαμαρτύρονταν στην Μ. Παναγία για το επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης και κρατώντας σφυριά στα χέρια τους κατέβασαν τις τζαμαρίες των γραφείων των μεταλλωρύχων και αποχώρησαν.

Συνεχίζουν όμως όπως μαθαίνουμε να γυρνούν μέσα στα δρομάκια του χωριού φωνάζοντας συνθήματα και εκστομίζοντας απειλές και ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση. Το χαρακτηριστικό είναι ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αυτά τα άτομα δεν είναι από την Μ. Παναγία

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, οι antigold του χωριού είχαν διοργανώσει διαμαρτυρία σήμερα το πρωί στην Μ. Παναγία με αφορμή το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σ’ έναν μεταλλωρύχο και έναν (κατά σύμπτωση) ομοϊδεάτη τους και για το οποίο ισχυρίζονται ότι ο μεταλλωρύχος τον ξυλοκόπησε απρόκλητα. Η συγκέντρωση (λέει) ήταν «κατά της βίας» !!!

Ήδη οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση τους έχουν καταδικάσει το γεγονός κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τους εργαζόμενους.