ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ «ΜΠΑΧΑΛΟ» ΣΤΗΝ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ;

2Διαβάσαμε στα τοπικά μπλογκ χθες την ανακοίνωση της “Επιτροπής Αγώνα Μ. Παναγιάς”. «Καλούμε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη βία της  Eldorado την Κυριακή 19-2-2017  στις 11πμ στο  Χοροστάσι».

Η εικόνα που βλέπουμε δεν συνάδει βέβαια με τον σκοπό της «εκδήλωσης διαμαρτυρίας», αφού οι antigold φίλοι μας βρήκαν πάλι ευκαιρία να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό…

Αν έτσι πράττουν σε «εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη βία», σκέψου τι θα γίνει σε άλλες, «αγωνιστικές» κινητοποιήσεις. Αυτά που πλήρωσαν την «ειρηνική» διαμαρτυρία ήταν τα γραφεία του σωματείου των μεταλλωρύχων που βρίσκονται στην Μ. Παναγία.

Όπως μας πληροφορεί το politesaristoteli.blogspot.gr/, οι δράστες, καμιά δεκαριά άτομα, αποκόπηκαν από το σώμα της «μεγαλειώδους και μαζικής» πορείας 40(!) antigold που διαμαρτύρονταν στην Μ. Παναγία για το επεισόδιο της περασμένης Πέμπτη και κρατώντας σφυριά στα χέρια τους κατέβασαν τις τζαμαρίες των γραφείων των μεταλλωρύχων και αποχώρησαν. Το χαρακτηριστικό είναι ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία αυτά τα άτομα δεν είναι από την Μ. Παναγία…

Τα σχόλια δικά σας…

Υ.Γ. Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, οι antigold του χωριού είχαν διοργανώσει διαμαρτυρία το πρωί στην Μ. Παναγία με αφορμή το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σ’ έναν μεταλλωρύχο και έναν (κατά σύμπτωση) ομοϊδεάτη τους και για το οποίο ισχυρίζονται ότι ο μεταλλωρύχος τον ξυλοκόπησε απρόκλητα. Ήδη οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση τους έχουν καταδικάσει το γεγονός κάνοντας λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τους εργαζόμενους.