60′ ΕΛΛΑΔΑ – 60′ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ARNAIA 60' ELLADAΗ εκπομπή “60΄ Ελλάδα” στο κανάλι του ΑLPHA έδειξε την πραγματική εικόνα της ΒΑ Χαλκιδικής.

Μια εικόνα στην οποία κυριαρχεί η ασύλληπτη ομορφιά του τόπου, οι αντιθέσεις του, το μεράκι των κατοίκων του για προκοπή και δημιουργία, η απλότητα τους, η μοναδική φιλοξενία τους, το χιούμορ, η αισιοδοξία και ο σεβασμός στις παραδόσεις τους.

Αν και είχαμε επιφυλάξεις εξαιτίας του ότι πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές εκπομπές κατά το πρόσφατο παρελθόν προσέγγισαν την περιοχή και τους κατοίκους της μέσα από το τετριμμένο όσο και βαρετό “gold V antigold”, την χαρήκαμε πολύ αυτή την εκπομπή γιατί δεν ακολούθησε την γνωστή συνταγή.

Επισήμανε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, που συντίθενται μέσα από τις έντονες αντιθέσεις της, γεγονός που ίσως να την καθιστούν μοναδική και αναμφίβολα αξιοζήλευτη στον Ελλαδικό χώρο, χωρίς ίχνος υπερβολής, μιζέριας και υποκρισίας.

Αυτή η εκπομπή ήταν πραγματική διαφήμιση για την ΒΑ Χαλκιδική κυριολεκτικά σε σχέση με όλα όσα έχουμε παρακολουθήσει και επί της ουσίας την δυσφημούσαν χωρίς κανένα φραγμό μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η πολιτική ματαιοδοξία και η οικονομική σκοπιμότητα ορισμένων….

Άπειρα συγχαρητήρια και ευχαριστώ στον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση και την ομάδα του, που εστίασε σ’ όλα αυτά που ενώνουν αυτόν τον τόπο και τους ξεχωριστούς ανθρώπους του.

Όσοι δεν είδατε την εκπομπή, αξίζει να αφιερώσετε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο της για να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 16/02/2017]