ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!

Enigma-Shopping-CenterΕμπορικό κέντρο στη Χαλκιδική δημιουργεί ο όμιλος Μουζενίδη, προσθέτοντας άλλη μία δραστηριότητα στο πολυδιάστατο χαρτοφυλάκιό του. Η νέα επένδυση του ομίλου -του οποίου αιχμή αποτελεί ο τουριστικός κλάδος- είναι το Enigma Shopping Center, στον κόμβο Μουδανίων, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Στον χώρο του νέου εμπορικού κέντρου συγκεντρώνονται πολλές και διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό. Μεταξύ αυτών θα μπορεί κανείς να βρει επώνυμες αλυσίδες με διεθνή και εγχώρια εμπορικά σήματα, 16 καταστήματα αποκλειστικά με γούνες, ένα μοντέρνο παντοπωλείο με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, το γκουρμέ εστιατόριο Κρητικός και έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο για παιδιά, το Grekoleto. Σύμφωνα με στελέχη του ομίλου, το νέο εμπορικό κέντρο Enigma έρχεται να αλλάξει τις συνήθειες των καταναλωτών, κατοίκων και τουριστών, στη Χαλκιδική.

Κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι «ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με άπλετο φυσικό φως, η ξύλινη επένδυση και οι χώροι πρασίνου και ξεκούρασης, η προσεγμένη αισθητική, οι υψηλών προδιαγραφών εξωτερικοί χώροι, που θα περιλαμβάνουν ειδικά διαμορφωμένη τέντα με πασαρέλα για επιδείξεις μόδας, η εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον επισκέπτη»

Ειδικά για τους πελάτες του ομίλου Μουζενίδη προβλέπεται δωρεάν μεταφορά από τα ξενοδοχεία με ιδιόκτητο λεωφορείο. Η γνωριμία του εμπορικού κέντρου Enigma με το κοινό της Χαλκιδικής θα γίνει με ένα πάρτι στις 9 Απριλίου.

[ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 30/01/2017]