ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΧΤΑ

kammenos_6Μετά τους υπευθύνους των Παραπολιτικών και το δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη από το Protagon, ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος έχει μέσα σε λίγες μέρες και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην υπουργό και δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστο Πάχτα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο κ Πάχτας είναι εκείνος που έχει κάνει αγωγή στον κ. Καμμένο για την προτροπή του, τον Σεπτέμβριο του 2013, να τον λιντσάρουν! «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει. Λιντσάρετε τον! Εγώ μαζί σας» , φέρεται να είχε πει σε πολίτες ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στο Βελλίδειο Ίδρυμα. Στην αγωγή του κ. Πάχτα αναφέρεται και δεύτερη δημόσια δήλωση του κ. Καμμένου, μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, για την προηγούμενη. Συγκεκριμένα, είχε πει:

«Μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο που πότιζαν τα παιδιά στις Σκουριές και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στα φρούτα, στα λαχανικά και σε όλη τη διατροφική αλυσίδα, για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε όλη την περιοχή, δεν χρειάζεται να παρέμβει για μένα, παραδίδομαι μόνος μου. Το ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Ν Δ. και τους εργολάβους που τους στηρίζουν, αίρει τη διαγραφή Πάχτα. Οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, κατά τη συγκυβέρνηση, μπορούν να συνεχίζουν να πίνουν αρσενικό για να μη θίγουν τα συμφέροντα της κομπίνας της εξόρυξης χρυσού»!

Με την αγωγή την οποία πρόκειται να συζητηθεί σε λίγες μέρες ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, ο κ Πάχτας ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 300.000 ευρώ.

[ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 15/01/2017]