ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: “ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ”

038-colorΗ παρούσα ανάρτηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα απαντητικό σχόλιο των μεταλλωρύχων στα ειρωνικά όσο και υποτιμητικά σχόλια κάποιων antigold εναντίον τους ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας.

Τα σχόλια αυτά αναρτήθηκαν σε σελίδα στο f/b και κατά την άποψη των μεταλλωρύχων συνιστούν μέγιστη αχαριστία, καθώς έγιναν από κάποιους που έχουν ευεργετηθεί οι οικογένειες τους από την μεταλλευτική δραστηριότητα και συνεχίζουν να ευεργετούνται μέχρι και σήμερα…

Προς αυτούς απευθύνεται και η υπενθύμιση για σεβασμό απέναντι στην μεταλλευτική δραστηριότητα και στους μεταλλωρύχους, “το οξυγόνο” όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ολόκληρης της περιοχής της ΒΑ Χαλκιδικής.

Ακολουθεί το σχόλιο των εργαζομένων, όπως αυτό αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο f/b.

«Χαρακτηριστικό γνώρισμα των αχάριστων ανθρώπων είναι να κάνουν επίδειξη της αχαριστίας και της αγνωμοσύνης τους κυρίως γιορτάρες μέρες.

Το ζήσαμε και φέτος με κάποιες κυρίες που ειρωνεύτηκαν εμάς τους μεταλλωρύχους στο διαδίκτυο σε σχέση με την γιορτή της προστάτιδας μας Αγίας Βαρβάρας χαρακτηρίζοντας μας «βλήματα» πλαγίως, επειδή συμπίπτει η Αγία Βαρβάρα να είναι και η προστάτης του πυροβολικού.

Τώρα το ποιος, ποια και ποιοι είναι πραγματικά «βλήματα» δεν θέλει ούτε χρόνο, ούτε ιδιαίτερη ανάλυση και συζήτηση όταν αυτοί που τολμούν να μας χαρακτηρίζουν έτσι είναι οι πρώτοι που τρέχουν να πάρουν τη δωροεπιταγή 300 ευρώ από την εταιρεία για την σχολική πρόοδο των παιδιών τους.

Επίσης, οι άντρες τους μετά από χρόνια είδαν γερό μεροκάματο στην τσέπη τους χάρη στις τακτικές πληρωμές των εργολαβιών που παίρνουν από τον Άκτωρα.

Η Αγία Βαρβάρα να συγχωρέσει την αχαριστία τους και να τους δώσει φώτιση και λογική. Δεν χρειάζεται τόση κακία.

Η αλήθεια είναι μια. Τα μεταλλεία και οι μεταλλωρύχοι είναι το οξυγόνο της ΒΑ Χαλκιδικής για όλα. Σεβασμός λοιπόν!»

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 7/12/2016]