Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΔΟΓΛΟΥ

ostrichmanΜε άλλο ένα antigold«άρθρο-καταπέλτη» η υπερ-αγωνίστρια των Σκουριών Μαρία Καδόγλου, ένας άνθρωπος ο οποίος δυσφημίζει όσο λίγοι την περιοχή μας πανελληνίως και διεθνώς, επανέρχεται στο φιλόξενο μπλογκ όλων των wannabe δημοσιογράφων-αρθρογράφων- αγωνιστών, το «The Press Project», και ο φυσικά με αναδημοσίευση στο «Παρατηρητήριο του Τόλη»…

Προσπαθώντας –κατά την προσφιλή της τακτική–, να αντιστρέψει την πραγματικότητα και να ρίξει σανό στο απογοητευμένο κοπάδι των antigoldοπαδών και αναγνωστών της, ισχυρίζεται πως «Η Eldorado φαίνεται να έχει ξεμείνει από επιλογές. Το μοναδικό “όπλο” που της έχει απομείνει είναι η εκμετάλλευση της οικονομικής κρίσης και της αγωνίας των ανθρώπων για δουλειά. Τα απανωτά προπαγανδιστικά δημοσιεύματα δείχνουν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά “κλίμα” για τη “μεγάλη επένδυση” που δήθεν έχει “όλες τις άδειες” για να συνεχίσει»!!!

Η Καδόγλου αντιστρέφει την πραγματικότητα εσκεμμένα, διότι σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν πιστεύει αυτά που γράφει, χρήζει ιατρικής φροντίδας. Ασφαλώς και το κλίμα για την μεγάλη επένδυση έχει αρχίσει να δημιουργείται και πάλι εδώ και πολλούς μήνες. Από τότε που το ΣτΕ με την τελευταία του απόφαση πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων όλες τις antigoldαιτιάσεις, από τότε που το “κίνημα” άρχισε να ψυχορραγεί εκβάλοντας που και που επιθανάτιους ρόγχους, από τότε που οι άδειες άρχισαν να εκδίδονται κανονικά και με το νόμο….

Όπως δε ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, έτσι και οι τελευταίοι «επιζώντες» antigoldέχουν πιαστεί από την τελευταία κίνηση του ΥΠΠΕΝ να επιστρέψει στην εταιρεία ως «ελιππή»την Τεχνική Μελέτη της μονάδας μεταλλουργίας χαλκού-χρυσού και από τη δήλωση του του Υπουργού, «αναμένουμε εντός διμήνου να δοθούν σοβαρές εξηγήσεις».

Και εξηγήσεις θα δοθούν εντός διμήνου και όλα θα προχωρήσουν κανονικά, εις πείσμα των antigold κραυγών, και των απίθανων σεναρίων περί τεράστιας συνομωσίας για να μην εξάγεται ο χαλκός στην Ελλάδα θα καταρρεύσουν φυσικά.

Και οι antigold ελπίδες να ακυρωθεί το Επενδυτικό Σχέδιο, παραμένουν όνειρα θερινής νυκτός…