ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ANTIGOLG «ΠΑΤΑΤΑ»…

005 stratonikiΣτεναχωρήθηκαν οι antigolg “φίλοι” μας που ο γεωλόγος κος Ζαγοράκης, είπε το τι πραγματικά συμβαίνει στην Στρατονίκη. Θυμίζουμε το κείμενό του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Να κοιτάξουν και στο Στρατώνι, στη θέση ‘’Ελιές’’. Και εκεί, είχαμε καθίζηση και άνοιγμα του εδάφους στον ίδιο χρόνο. Στον τόπο αυτόν δεν έχουμε φουρνέλα η άλλη υπόγεια δραστηριότητα.Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο περιοχών είναι ότι επίκεινται στο ρήγμα του Στρατωνίου.Είναι ένας χώρος με πολλά έγκοιλα, προϊόντα εξαλοίωσης (καολίνη) και κυρίως την διέλευση και κυκλοφορία υδάτων σε μεγάλες ποσότητες.Η αίτια του φαινομένου που παρουσιάστηκε και στις δυο περιοχές είναι η αύξηση του νερού που προέκυψε από τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγουμένων ετών».

Δεν τους άρεσε η αλήθεια… Και ξεκίνησαν την επιχείρηση «αντίμετρα», όπως συνηθίζουν… Ο κος Ζαγοράκης, ξαφνικά είναι «υπάλληλος της εταιρείας»!!! Ναι, βεβαίως… Πριν από 15 χρόνια, όμως… Και ακολουθεί η γνωστή μπαρουφολογία: «[…] και τα φουρνέλα θα συνεχίσουν να βαράνε κάτω από τα αθεμέλια των σπιτιών και τα σπίτια θα σκίζονται (!)…»

Κατά τα άλλα, περιμένουμε με αγωνία τους “No Border” να έρθουν να δώσουν τη δικιά τους «αγωνιστική» νότα στην περιοχή μας, στο antigold«αγωνιστικό δεκαήμερο», την καλύτερη εποχή για την Χαλκιδική, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου… Υποθέτω και οι επαγγελματίες της περιοχής τους περιμένουν με ανοικτές αγκάλες…