ΑΛΛΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

635880721482998758-1840168646_Confused ManΔιαβάζω με έκπληξη στην ΑΥΓΗ, πως «την αμέριστη συμπαράστασή του στους 21 υπόδικους αλλά και σε όλους τους διωκόμενους πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στα σχέδια της Ελληνικός Χρυσός για ανοιχτή εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, εν όψει της δίκης τους. που ξεκινά αύριο στη Θεσσαλονίκη».!!!

Μάλιστα, με σχετική ανακοίνωση καλεί τη Δικαιοσύνη «να σταθμίσει την πραγματικότητα και όχι τα χαλκευμένα στοιχεία τής τότε αστυνομικής και πολιτικής αρχής και με την απόφασή της να αποδώσει μεν δικαιοσύνη αλλά και την αναγκαία ηρεμία στις τοπικές κοινωνίες της Β Α. Χαλκιδικής . Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ξεκαθαρίζει ότι συνεχίζει να στηρίζει το κίνημα κατά της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές και ζητεί από την κυβέρνηση να κάνει πράξη τη δηλωμένη αντίθεσή της σε αυτή την καταστροφική για τους πολίτες και το περιβάλλον εξόρυξη»..

Μια στιγμή, διότι δεν κατάλαβα… Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, υπάρχει ένας «πόλεμος», μεταξύ εξόρυξης και κυβέρνησης, με την τελευταία να έχει «υποχρέωση» να κλείσει την επένδυση λόγω της «δηλωμένης αντίθεσήςτης» στην επένδυση; Και όλα αυτά τα γραφικά εκ μέρους υπουργείου περί νομιμότητας και συμμόρφωσης, που πήγαν; Λόγια του αέρα; Τι γίνεται τελικά; Υπάρχουν δύο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτός «τύπου Χαλκιδικής» και ό… άλλος, στην κυβέρνηση; Θα βρεθεί ποτέ κανείς «αρμόδιος» να μας λύσει αυτές τις απορίες;;;