ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ (ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

2 - ΑντιγραφήΔιαβάζω (και) στο respentza πως έχουμε νέο διορισμό συμβούλου… Ο κύριος Νίκος Καρανίκας, αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφός πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος του Αλέξη Τσίπρα, διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού και συγκεκριμένα στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Καρανίκας έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου από τις 02-1-2016.

Εντάξει… ο άνθρωπος μπορεί να είναι πανάξιος και δουλευταράς και καλός για μια ΜΚΟ, μια επιτροπή γειτονιάς εναντίον της εξόρυξης (διότι μαθαίνω πως είναι και antigold), αλλά σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, αλήθεια με τι θα ασχολείται; Με το στρατηγικό σχεδιασμό τίνος πράγματος;

Να είμαστε και λίγο σοβαροί… Όπως λέει και ο ίδιος «η καριέρα είναι σαν την χολέρα»…

Έχει όμως και υποστηρικτές από τους αναγνώστες του respantza:

Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2016 – 8:56 π.μ.: Ο Νικος ειναι αξιος εργατικος και εξυπνος..και φυσικα anti gold!!!

Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2016 – 12:05 μ.μ.: Τον Νίκο στην αγωνιστικότητά του, στην πολιτική και κοινωνική του μόρφωση δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι.

Ανώνυμος 2 Μαρτίου 2016 – 5:13 μ.μ.: RESPENZA ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ. Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΝΕΟΜΝΗΜΙΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ .ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.

Εντάξει λοιπόν… Είναι «γνήσιος αριστερός της πράξης»… Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα… Τι πιο κατάλληλος για σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού !!! (Κρίμα που δεν ραπάρει κι όλας…)