ΝΤΡΟΠΗ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!

STOES-OLYMP-20150525-086Διαβάζουμε στο http://www.altsantiri.gr/ πως η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει «έκκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στην επένδυση χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, που θα γίνει αύριο Σάββατο (5/3/2016), στις 11 το πρωί στη Θεσσαλονίκη»… Είναι λογικό να απευθύνει έκκληση αφού κανείς πλέον δεν ασχολείται με τις εμμονές του κυβερνώντος θέματος… Αλλά η ανακοίνωση συνεχίζει με μια ανεπίτρεπτη σπέκουλα με τον άδικο χαμό του συναδέλφου στο πρόσφατο τραγικό ατύχημα στο μεταλλείο Μαύρων Πετρών:

«Η ελληνική κυβέρνηση, παρά τη διαφαινόμενη βούληση και τις προσπάθειες που έχει καταβάλει, έχει καθυστερήσει δραματικά να θέσει προς υλοποίηση τη δέσμευσή της για κλείσιμο του εργοστασίου των Σκουριών, ενώ μέρα με τη μέρα η καταστροφή μεγαλώνει. Η ολιγωρία και η συνεννόηση με τους μεγαλοεπιχειρηματίες που υπόσχονται θέσεις εργασίας την ίδια ώρα που συμβαίνουν θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Απαιτούμε τη δικαίωση του αγώνα και το κλείσιμο των εργοστασίων. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε των αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές μέχρι την τελική δικαίωσή τους. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έναν αγώνα που μας έμαθε τι θα πει αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, επιμονή και που κατάφερε να ενοχλήσει με την παρουσία του όλη την εγχώρια πολιτική και οικονομική ελιτ».

Αυτή η ανεπίτρεπτη τακτική, η χρήση ενός τραγικού ατυχήματος για «ενίσχυση» των θέσεών τους, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Σκουρλέτης, άσχετα με τις τοποθετήσεις του για την επένδυση, έσπευσε πρώτος να εκφράσει συλλυπητήρια για τον άτυχο εργαζόμενο, δείχνει πως πράγματι, η ξεφτίλα δεν έχει όρια.

Κρίμα που ονομάζονται και «Νεολαία»…