ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ… ΣΥΡΙΖΑ

syriza_vs_syrizaΑπίστευτο κι όμως αληθινό!!! Θα το βρείτε και στο site και στο facebook του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Είναι υιοθετημένο κείμενο του «Συντονιστικού Ιερισσού»…

«Ένας χρόνος διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, και το θέμα δεν έχει λυθεί. Η σημερινή κυβέρνηση είχε δεσμευτεί να προστατέψει το περιβάλλον, την κοινωνία και τα επαγγέλματα που απειλούνται από τις, μεγάλης κλίμακας, εξορύξεις. Η κυβέρνηση είχε επίσης υποσχεθεί ότι η διοίκηση δεν θα ασκείται με αναχρονιστικούς και φωτογραφικούς νόμους, εξακολουθεί όμως να επικαλείται μια νομιμότητα που βασίζεται σε τέτοιου είδους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων. Αυτοί οι νόμοι, που έγιναν με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των επενδυτών, εξακολουθούν να ισχύουν και να ορίζουν τη μοίρα της Χαλκιδικής. Η κυβέρνηση, θα έπρεπε να επιδείξει πολιτική βούληση και να νομοθετήσει με γνώμονα την κοινωνική ευημερία και την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό δεν έχει συμβεί, γεγονός που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη Χαλκιδική και όλους εμάς.»

Καταλάβατε τι ακριβώς γίνεται; Να σας το εξηγήσω… Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στέλνει μήνυμα στην κεντρική εξουσία πως είναι δυσαρεστημένος με την διαχείριση του θέματος της επένδυσης στην ΒΑ Χαλκιδική και θεωρεί πως η κυβέρνηση δεν έχει κρατήσει τις υποσχέσεις της… (Σκέψου και να δουλεύανε κανονικά τα εργοτάξια…).

Υπάρχει μια μυρωδιά έμμεσης απειλής στην ανακοίνωση, η οποία χρονικά δένει και με την ανάγκη της κυβέρνησης να μην χάσει ούτε ψήφο από την εύθραυστη κοινοβουλευτική της πλειοψηφία… Όσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες ποιο ρόλο παίζει η κα Ιγγλέζη και ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, ελπίζω να τις ξεδιαλύνανε… Απομένει να δούμε τι άλλο θα κάνει το κόμμα και ο Σκουρλέτης για να κρατήσουν ευχαριστημένο τον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής…

Το άλλο απίστευτο είναι η απροκάλυπτη παρακίνηση να νομοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ άλλους νόμους, διότι η υπάρχουσα νομοθεσία δεν βολεύει το antigold «κίνημα»…!!!

Να δούμε τι άλλο θα δούμε… Μην έχουμε παράπονο, όμως, αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας αφήνει ούτε μια μέρα να βαρεθούμε…