ΟΙ “ΛΥΣΕΙΣ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ STAR

STARΗ επίσκεψη αντιπροσωπείας εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στον Πολύγυρο έγινε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταρ.

Το ρεπορτάζ έδειξε στιγμιότυπα από το βίντεο, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εργαζόμενοι, (δείτε εδώ), κάτι που ενόχλησε μεταξύ άλλων τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε και από τη σχετική ανακοίνωση τους. (διαβάστε εδώ)

Επιπλέον, το βίντεο αυτό αποκάλυψε το κλίμα πρόγευσης, που εισέπραξαν οι μεταλλωρύχοι από τους υπαλλήλους τους κόμματος, πριν συναντηθούν με τα ανώτερα νομαρχιακά στελέχη για να τους ζητήσουν λύσεις για τον κόσμο που έβγαλε η παρελκυστική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.

Ένα κλίμα “άλλου κόσμου”, όπου έννοιες όπως “εργαζόμενος”, ιδιωτικός τομέας”, “μεροκάματο” δεν είναι σεβαστές και αποδεκτές, αν δεν συνοδεύονται και από το σχετικό πιστοποιητικό φρονημάτων ή κομματικών δεσμών.

Αν μάλιστα αυτές οι έννοιες έχουν σχέση με τα μεταλλεία, η επικοινωνία είναι απολύτως ανέφικτη. Οι ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Ποιό ΣτΕ,  ποια νομιμότητα και ποια επιστήμη.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ (πάτε με τον κέρσορα σας στο 29:44″)

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 3/02/2016]