ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ANTIGOLD ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

CaC6gf9WQAAevdGΣτεναχωρήθηκε ο Τόλης και η παλιοπαρέα του που οι διαρροές από το antigold στρατόπεδο εμπόδισαν όσους «ειρηνικούς διαδηλωτές» είχαν στο μυαλό τους περισσότερο… επαναστατικές πρακτικές από το ρίξιμο του φράκτη, να τις εφαρμόσουν.

Έτσι, γράφει σε ανακοίνωσή του στο μπλογκ τουτα εξής:

«Και οι δυο δράσεις, την Παρασκευή και την Κυριακή, ήταν απόλυτα ειρηνικές παρά την ολοφάνερη προσπάθεια της εταιρείας εδώ και μέρες να δημιουργήσει «κλίμα» δήθεν βίας από τους διαδηλωτές. Την Παρασκευή ονόμασαν «πολεμικό ανακοινωθέν» την ανάρτηση της ERT Open για τις δυο μέρες κινητοποιήσεων στις Σκουριές, «προβλέποντας» – δηλαδή ελπίζοντας σε – μπάχαλο και φασαρίες. Όταν δεν επαληθεύτηκαν, οι πληρωμένοι γραφιάδες το τράβηξαν ακόμα περισσότερο ενόψει της πορείας της Κυριακής:Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που διέρρευσαν από ανυπόμονους antigold αγωνιστές που δεν κρατιούνται για την αυριανή πορεία στον Κάκαβο, υπάρχει πρόθεση να αποκτήσουν οι Σκουριές και πάλι περίοπτη θέση στα δελτία ειδήσεων… Αυτό για μένα μεταφράζεται σε μπάχαλο, μολότοφ, σφεντόνες και αντιπαράθεση με τα ΜΑΤ”».

Αφού μας εξηγήσει ο Τόλης πως ωφελείται η εταιρεία με επεισόδια στις Σκουριές, για σκεφθείτε αφού αυτά είχαν γραφτεί από το Σάββατο, να εμφανιζόντουσαν στην πορεία μολότοφ και μπαχαλάκηδες… Ίσως να έπαιξε ανασταλτικό ρόλο και η παρουσία της κας Ιγγλέζη, η οποία ξέρει καλύτερα το πολιτικό παιχνίδι… Δεν θα είχε πολιτικό άλλοθι η πορεία αν σημειώνονταν προαναγγελθέντα επεισόδια… Έτσι δεν είναι κα Ιγγλέζη; Πάντως βρήκαν άλλο τρόπο να κερδίσουν τη στήλη τους στις εφημερίδες και τα ΜΜΕ, με το ρίξιμο του φράκτη… Πολυμήχανοι αυτοί οι antigold…