ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ…

20160203.Synantisi.Skourleti-Lambaki.1024pxΣτο blog της Αλεξανδρούπολης pamemprosta.org, διαβάσαμε σε δελτίο τύπου του antigold δημάρχου Λαμπάκη πως στη συνάντησή του με τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη την Τετάρτη 3/2/2016 στο υπουργείο στην Αθήνα, ο υπουργός συμφώνησε με τον κ. Λαμπάκη στο θέμα των χρυσωρυχείων του Περάματος, πως «οδηγεί στη συνολική καταστροφή όλων των προοπτικών ανάπτυξης αλλά και του περιβάλλοντος στη Θράκη» και «ότι υπάρχει ανάγκη τροποποίησης του μεταλλευτικού κώδικα προς αποφυγή καταστάσεων βλαπτικών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε… Μόνο που ο κος Λαμπάκης ξεχνάει πως κατά τα φαινόμενα, μείνει δεν μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, (ελπίζουμε ολόψυχα όχι), ο κος Σκουρλέτης δεν θεωρείται και τόσο επιτυχημένος σαν υπουργός και θα είναι από τους πρώτους που θα αποκεφαλιστούν σε ενδεχόμενο ανασχηματισμού (έστω και προσχηματικού)…

Μόνη ελπίδα του κου Λαμπάκη να τον διαδεχθεί ένας εξίσου ιδεοληπτικός εμμονικός «πρώτη φορά αριστερός»…

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι να ευχηθούμε για πιο… ριζικές αλλαγές σε επίπεδο κυβέρνησης… Τα λέγαμε και πριν την Πρωτοχρονιά… «Και του χρόνου σπίτια σας…».