ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΟΛΗΣ LIVE, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

papageorgiou_tolisΕπιτέλους όλη η Ελλάδα μπορεί να απολαύσει τον έναν και μοναδικό Τόλη Παπαγεωργίου να περηφανεύεται για τα κατορθώματά του, στο βίντεο από την εκπομπή του Βεργίνα TV και του δημοσιογράφου Καλόγερου, της Παρασκευής 5/02/2016.

Στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο το Ergo blog, (δείτε εδώ), θα δείτε αλησμόνητες ατάκες του ορκισμένου πολέμιου της επένδυσης και θα συμφωνήσετε μαζί μας πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα σκοπό ούτε να συζητήσουν, ούτε να βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση. Το μόνο που θέλουν είναι να κλείσουν τα μεταλλεία Κασσάνδρας για να δικαιωθεί το «κίνημά» τους, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι συνέπειες.

Κορυφαία στιγμή της εμφάνισης Τόλη στην εκπομπή, ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν, τρία χρόνια μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στις Σκουριές, όπου έκαψαν τα πάντα και έλουσαν με βενζίνη εργαζόμενους απειλώντας να τους κάψουν ζωντανούς, γνωρίζει τους δράστες. Η απάντηση μας αποσβόλωσε:

«Δεν τους ξέρω, (αυτούς που έκαψαν τις Σκουριές), αλλά μακάρι να τους ήξερα, και όταν τελειώσουν όλα αυτά να τους βρω και να τους πω πόση μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν»!!!

Ένα «μεγάλο ευχαριστώ», λοιπόν από τον κο Παπαγεωργίου για τους κουκουλοφόρους, επειδή με τις πράξεις τους βοήθησαν στην επικοινωνιακή προώθηση του «αγώνα», όπως είπε.  Επειδή, όπως διευκρίνισε ο ιδρυτής «Παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων», με αυτή την ενέργεια, έγινε γνωστός ο… αγώνας τους, αφού μέχρι τότε δεν είχε τύχει προβολής από τα ΜΜΕ!!!

Δεν το πιστεύετε, ε; Ούτε κι εμείς θα το πιστεύαμε αν δεν το ακούγαμε με τα ίδια μας τα αυτιά και το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια… Πηγαίνετε στο το 1:12:00 του βίντεο και θα πιστέψετε…

Αν αντέχετε να δείτε τον ψευτοοικολόγο να κομπάζει για τα κατορθώματά του δείτε και όλο το βίντεο… Είναι διδακτικό! Αξίζει τον κόπο διότι κανένα από τα έωλα επιχειρήματα που ξεφούρνισε ο Τόλης (ο οποίος σημειωτέον δήλωσε «υπέρ των επενδύσεων»!!!), δεν έμεινε αναπάντητο από τους συνομιλητές στο πάνελ, τον κο Βασιλειάδη, γραμματέα  της ένωσης επιστημόνων εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός και τον κο Χατζή, πρόεδρο σωματείου εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας.