ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΕ ΑΕΙ &ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

ΚαταγραφήΤους επιτυχόντες του Δήμου Αριστοτέλη τιμά για την απόδοση και την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας κατά το τρέχον έτος, η Ελληνικός Χρυσός. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Στρατωνίου.

Με την παρουσία της τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κ. Edouardo Moura, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κ. Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ . Χρήστος Πάχτας, ο Ολυμπιονίκης – προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδία Άρσης Βαρών- Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πύρρος Δήμας, ο κ. Ανατολίτης μέλος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο κ. Γεωργαντζής Κωσταντίνος Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ελληνικό Χρυσός, οι τοπικοι Σύμβουλοι κ. Κώστας Κατσαβαβάκης και κ. Γιάννης Μαρκογιανάκης, οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ανικούλας Νίκος, Ρίμπας Σταμάτης, ο Ιππέκης Γεώργιος και πολλοί γονείς.

Όταν πήρε το λόγο ο Πύρρος Δήμας έδωσε τα συγχαρητήρια του στα παιδιά στάθηκε στη συλλογικότητα και την ομαδικότητα χάρη στην οποία μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι. «Τα μίση και τα πάθη δεν της οδηγούν πουθενά. Μόνο με παιδεία, αθλητισμό και πολιτισμό μπορούμε να δούμε καλύτερες μέρες.» Τόνισε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Παρομοίως, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χρήστος Πάχτας στην ομιλία του τόνισε της οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι του τόπου (ανθρώπινοι, πολιτιστικοί, παραγωγικοί) μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. «Πρέπει να σταματήσει να επικρατεί μια διαστρέβλωση που κάνει κακό στην περιοχή και την κοινωνία της.» επισήμανε και πρόσθεσε: «Είναι ένα στοίχημα που δεν το έχουμε κερδίσει, αλλά η ζωή είναι μπροστά της για να το κερδίσουμε. Εύχομαι σ’ αυτά τα παιδιά να δοθεί η δυνατότητα να οικοδομήσουν ένα μέλλον επάνω σ’ αυτές της αξίες και αρχές. Συγχαρητήρια σ’ όλους».

Δείτε εδώ το βίντεο από την εκδήλωση το οποίο αναρτήθηκε στο blog των «Εργοληπτών Χαλκιδικής».

[ΠΗΓΗ: politesaristoteli.blogspot, 4/12/2015]