Ο ΤΟΛΗΣ ΥΠΕΡΙΠΤΑΤΑΙ…

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

Διαβάζω στο Παρατηρητήριο του Τόλη πως χθες το απόγευμα, 14/12/2015, εκπρόσωποι Επιτροπών Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού και το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» θα συναντηθούν με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη για να του καταθέσουν αναφορά βασισμένη σε μεγάλη έρευνα με εναέρια μέσα που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή ανάπτυξης του Υποέργου Σκουριών της Ελληνικός Χρυσός. Υπερπαραγωγή, δηλαδή… Τύφλα νάχει το Χόλυγουντ…

Όπως διαφημίζει ο Τόλης, «είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια πλήρη και λεπτομερή εικόνα της καταστροφής που έχει συντελεστεί στο βουνό, αφού η εταιρεία έχει φροντίσει με κάγκελα και συρματοπλέγματα να αποκλείσει κάθε οπτική επαφή με τα έργα της. Το πλήθος των σοβαρών παρανομιών που ήρθαν στο φως αποκαλύπτει μια εταιρεία με πλήρη περιφρόνηση για τους νόμους και για τον τόπο όπου δραστηριοποιείται.»!!!

Η δικιά μας ερώτηση είναι η εξής: Ο κάθε πικραμένος σηκώνει ένα αεροπλανάκι, βγάζει βίντεο και μετά συναντιέται με τον υπουργό (!!!) για να του πει τον πόνο του;;; Φτάνει πια η «ηθική της αριστεράς», μπουχτίσαμε από «ίση μεταχείριση»….