ΧΑΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ) ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ….

michalis-theodorakopoulosΤο γύρο όλων των σοβαρών ΜΜΕ κάνει η δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. κου Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου, με την οποία δηλώνει πως «Η “Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.”, κατά πάγια αρχή της, σέβεται απόλυτα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, είτε αυτές εκδίδονται σε εθνικό επίπεδο είτε σε ευρωπαϊκό», και διευκρινίζει πως δεν τίθεται θέμα ανάκτησης από το ελληνικό Δημόσιο του εν λόγω ποσού, καθώς έχει ήδη ολοσχερώς καταβληθεί από την εταιρεία το καλοκαίρι του 2014, βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, συνολικό ποσό, μαζί με τους τόκους, 21 εκατ. ευρώ.

Όμως, η προπαγανδιστική Εφημερίδα των Συντακτών και ο γνωστός στρατευμένος δημοσιογράφος Φωτόπουλος, καταλαβαίνουν αλλιώς τις δηλώσεις Θεοδωρακόπουλου… Τώρα, ή ο Φωτόπουλος δεν ξέρει καλά ελληνικά, ή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας, (γεγονός που –ούτως ή άλλως–, το διαπιστώνουμε καθημερινά)…

Σε άρθρο με τίτλο «Δεν πληρώνω… Δεν πληρώνω…», (το γνωστό συριζαϊκό σύνθημα πριν “γίνουμε κυβέρνηση”), ο Φωτόπουλος εκθέτει τη δική του, μοναδική ερμηνεία των δηλώσεων:

«Η Ελληνικός Χρυσός διαμηνύει Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω. Δεν χρωστάμε τίποτα, θα κάνουμε αναίρεση. Αντιδρά η Ελληνικός Χρυσός στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που επιβάλλει να πληρώσει στο Ελληνικό Δημόσιο 15,3 εκατ. ευρώ για την πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής»!!!

Αλλά, τι τα βάζουμε με τον Φωτόπουλο… Στον κομματικό στρατό ανήκει κι αυτός… Για ένα μεροκάματο εκτίθεται ο άνθρωπος…