ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: ΑΛΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΟ ΣΥΡΙΖΑ….

ANT1Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική ΑΥΓΗ της 18/11/2015, περίεργα πράγματα… ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, δήλωσε εχθές πως «ο καθένας στην αποστολή του. Η κυβέρνηση τη δική της ευθύνη, οι βουλευτές στο δικό τους έργο και τα κινήματα στη δική τους ιερή αποστολή», παρακινώντας τους πολίτες που ανήκουν στο «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» να παραμείνει ενεργό. Κατά λέξη, «Να παραμείνει όρθιο και να υπερασπιστεί κάθε άπορο, άνεργο, άστεγο πολίτη. Εμείς θέλουμε τον κόσμο να υπερασπίζεται το δίκιο του. Να είναι στο δρόμο…»

Δηλαδή τους παρακινεί να αντιδρούν στα μέτρα που φέρνει η κυβέρνησή του… Εντάξει, το είδαμε και πριν από λίγες μέρες. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει στην γενική απεργία κατά των μέτρων που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ…. Έτσι εξηγείται και η κινηματολαγνεία στις Σκουριές…

Κατά τα άλλα, ο κος Τριανταφυλλίδης είπε «να οδηγήσουμε τον δημόσιο διάλογο στις επενδύσεις και τις νέες θέσεις εργασίας. Εάν, και εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα αυτής της Κυβέρνησης για να είναι το διαφορετικό και όχι μια από τα ίδια, ο δημόσιος διάλογος, η δημόσια ατζέντα δεν φύγει, δεν ξεφύγει από τη διαχείριση της τρέχουσας μιζέριας, φτώχειας, να μοιράσουμε τη φτώχεια μας, δηλαδή βοηθήματα, επιδόματα, κάρτες σίτισης και δεν μετακινηθεί ο δημόσιος διάλογος στο πόσες επενδύσεις κάναμε, ποια είναι η μετρήσιμη ανάπτυξη, ποιες είναι οι θέσεις εργασίας, τότε κάναμε μια “τρύπα στο νερό”»

Με λίγα λόγια αν κατάλαβα καλά, –γιατί δεν είναι και εύκολο να ακολουθήσει κανείς τον ειρμό της σκέψης συριζαίου βουλευτή–, ο κος Τριανταφυλλίδης «τη λέει» στο ΣΥΡΙΖΑ… Γιατί δεν εκπλήσσομαι; Δείτε και το βίντεο εδώ.