ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ…

IMG_2925-as-Smart-Object-1-copy-604x270

Βλέποντας τον δήμαρχο Αριστοτέλη κο Ζουμπά στην προχθεσινή εκπομπή στην ΕΡΤ, θυμήθηκα έναν άλλον δήμαρχο, εκλεγμένο όμως… Τον Γιάννη Μίχο! Τον θυμάστε; Εκείνο το καλοβαλμένο “παλικαράκι” που με την δημοτική του παράταξη θα έφερνε την ομόνοια και την αδελφοσύνη στην περιοχή…. Αντί γι’ αυτό μας κληρονόμησε τον –κατά τα άλλα συμπαθή– κο Ζουμπά, που δεν μπορεί να αποφασίσει ούτε δημοσίως σε τηλεοπτική εκπομπή αν είναι «εμείς το κίνημα» ή εμείς η δημοτική αρχή»!!! (Δηλαδή έχουμε δημοτική αρχή το SOS Χαλκιδική; Αυτός είναι ο δήμαρχος όλων των πολιτών;;;)

Τι να κάνει λοιπόν ο Μίχος, αυτή η ψυχή; Τελευταία φορά που θυμάμαι είχε πει το εξής φοβερό: «Αποχωρώ αλλά θα είμαι πάντα κοντά στο δήμο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»!!! Από τότε όσο τον είδατε εσείς άλλο τόσο κι εμείς…

Σοβαρά τώρα, μήπως έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν πως η αποχώρηση Μίχου ήταν προαποφασισμένη για να πάρει στα χέρια του τον Δήμο το «κίνημα»; Όταν μου το έλεγαν, τους κατηγορούσα ως υπερβολικούς… Τώρα, οι εξελίξεις τους δικαιώνουν….